IFK Norrköping söker publikvärdar

Tillsammans med ett antal olika myndigheter och organisationer, Polismyndigheten, Riksidrottsförbundet, Svensk Elitfotboll, Svenska Fotbollförbundet och supporterklubbarna, arbetas det hårt för att skapa en trivsam och trygg miljö på landets fotbollsarenor.

IFK Norrköping söker publikvärdar som kan arbeta under våra matcher på Östgötaporten under säsongen 2019. Publikvärdarnas huvudsakliga uppgift är att erbjuda publiken service och trygghet.


ERSÄTTNING
IFK Norrköping erbjuder Er förening 30000sek per säsong för varje 5st funktionärer föreningen åtar sig att ställa upp med.

Det vi vill erbjuda utöver föreningsbidraget är;

• Gratisbiljetter till laget/ föräldrar, som Ni förfogar över vid en på förhand bestämd match, som blir Er match.

• Möjligheten för en representant att prata/ bli intervjuad på innerplan eller liknande, göra lite reklam/ informera om Er klubb och verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER

• All publik skall erbjudas optimal service och mottas med vänligt bemötande.

• Publikvärden skall upprätthålla en säkerhetsberedskap med fokus på sjukvård, brand och evakuering.

• Publikvärden skall arbeta förebyggande mot ordningsstörningar genom god service.

Ordningsvakter finns på arenan då publikvärdar inte förväntas ingripa i situationer som innefattar våld, hot om våld eller i andra situationer som utsätter publikvärdarna för obehag.

ÖVRIGT
Om ni i Er förening är intresserade av erbjudandet och tror att ni har engagerade spelare, föräldrar, vänner m.fl. som vill bidra med en arbetsinsats hör av er till Nicklas Pettersson.

Ansökan skickas per mail till nicklas.pettersson@ifknorrkoping.se