Säsongskort

SÄSONGSKORT 2024

I säsongskortet till herrarnas matcher ingår:

 • 15 allsvenska hemmamatcher.
 • Inträde till alla träningssmatcher på hemmaplan.
 • Inträde till Svenska Cupens gruppspel.

I säsongskortet till damernas matcher ingår:

 • 13 hemmamatcher i OBOS Damallsvenskan.
 • Inträde till alla träningssmatcher på hemmaplan.
 • Inträde till gruppspel i cupmatcher.

I Kombokortet ingår: 

 • 28 allsvenska matcher.
 • Inträde till alla damerna och herrarnas träningsmatcher på hemmaplan.
 • Inträde till Svenska Cupens gruppspel för herrar.


NYHET: Kombokortet

Inför säsongen 2024 lanseras Kombokortet. Äntligen finns chansen att samla alla hemmamatcher i ett säsongskort. Med Kombokortet missar du inte en enda match på PlatinumCars Arena, varken i Allsvenskan eller i OBOS Damallsvenskan. Du kan läsa mer om Kombokortet genom att klicka här

NYHET: Abonnemang

IFK Norrköping har fått möjligheten – av Svensk Elitfotboll och AXS – att vara pilotförening för abonnemang på säsongskort herr. Detta innebär att du kan dela upp din betalning månadsvis över säsongen istället för att betala för hela ditt säsongskort på en gång. Förhoppningen är att detta ska utvecklas så att vi kan erbjuda denna lösning även till kombokortet och damernas säsongskort i framtiden.

Detta koncept är nytt och testas, och därför kan du inte välja abonnemang när du gör förnyelsen själv. Istället ber vi dig maila biljett@ifknorrkoping.se och du vill nyttja abonnemanget så hjälper vi dig så snart vi kan. Under förnyelseperioden får vi väldigt mycket mail och ber om överseende för att svar kan dröja – vi hjälper till så snart vi kan! 

NYHET: Aktiv sittplats

Till 2024 presenterar vi en efterfrågad nyhet i form av aktiv sittplats. Sektion K – mellan Curva Nordahl och Östra läktaren – kommer att döpas om under vintern och förändras till en aktiv sittplatssektion.

Aktiv sittplats är för dig som vill ha en sittplats, men samtidigt bidra till en härlig stämning. På aktiv sittplats får man vara beredd på att ens Kamrater står upp under delar av matchen och att sikten bitvis kan vara skymd.

Har du säsongskort på en annan sektion men vill byta till aktiv sittplats ber vi dig att maila till biljett@ifknorrkoping.se så hjälper vi dig att byta. De platser som eventuellt finns kvar efter förnyelseperioden släpps upp den 24 november.

 

Vi premierar våra medlemmar: Likt förra säsongen får du 10 procent rabatt på ditt säsongskort om du blir medlem samtidigt! Rabatten är redan uträknad, så det enda du behöver göra är att uppgradera ditt kort och lägga till medlemskapet för att ta del av rabatten.

 

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Under vilken period kan jag förlänga mitt säsongskort?

Mellan den 25 oktober klockan 10.00 till den 23 november klockan 23.59.  

När öppnar säsongskortsförsäljningen upp för allmänheten? 

Den 24 november klockan 10.00. 

Vilka betalalternativ finns?
Du kan välja att betala direkt med konto-/kreditkort, direktbetalning via internetbank, swish eller faktura.

Jag kan inte välja biljetter. Vad ska jag göra?
Kontrollera din webbläsare. Se till att du inte använder en gammal version av Microsoft Explorer. Vi hänvisar till Microsofts egen rekommendation att installera Microsoft Edge eller annan webbläsare så som Chrome eller Firefox.

Om jag har valt abonnemang som betalningsalternativ för mitt säsongskort. Hur lång är min bindningstid?

Bindningstiden för ditt abonnemang är 12 månader. Du kan när som helst under din bindningstid säga upp ditt abonnemang och det avslutas då automatiskt när tiden löpt ut. Om du inte avslutar ditt abonnemang innan 12 månader gått aktiveras 12 nya i din bindningstid.

Observera att du inte kan välja abonnemang som betalningsalternativ när du förnyar ditt säsongskort – utan behöver kontakta biljett@ifknorrkoping.se för att teckna abonnemang vid en förnyelse av säsongskort.

Hur ofta och när debiteras jag om jag valt abonnemang som betalningsmetod?

Du debiteras en gång per månad året om. Datumet som debiteringen genomförs är detsamma som när du tecknar dig för ditt abonnemang. Om du exempelvis startar ditt abonnemang den fjärde i månaden kommer debitering att genomföras den fjärde varje månad därefter.

Kan priset på mitt abonnemang höjas?

Månadskostnaden kan komma att förändras från en säsong till en annan. Detta meddelas abonnenten minst två (2) månader innan genomförande via mejl samt på hemsidan.

Hur säger jag upp abonnemanget?

Du kan säga upp ditt abonnemang på Mina Sidor på ifknorrkoping.ebiljett.nu.

 1. Logga in med den mejladress som du har kopplad till ditt säsongskort.
 2. Om du inte har ett/kommer inte ihåg ditt lösenord. Klicka på ”glömt lösenord” och följ stegen som följer för att återställa det.
 3. Klicka på ”konto” sedan ”mina abonnemang”. Följ sedan stegen som följer för att avsluta abonnemanget.

Observera att du har 12 månaders bindningstid från tecknandet av ditt abonnemang.

När dyker mitt säsongskort upp i Cardskipper? 

Överföringen till Cardskipper från biljettsystemet sker var tredje vecka när säsongen närmar sig. När säsongen är i gång sker överföringen vardagen innan match. Därför kan det ta några veckor innan du ser ditt kort i appen. Om ditt säsongskort inte dykt upp veckan innan säsongsstart ber vi dig kontakta biljett@ifknorrkoping.se.

När skickas plastkorten ut för de som beställt fysiska kort? 

Efter den 11 december kan du hämta ut säsongskortet hos IFK-butiken i City. Om du absolut inte har möjlighet att hämta kortet i butiken så kan vi skicka det till dig. Mejla biljett@ifknorrkoping.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Varför medför ett plastkort en extra kostnad?

Vi har miljön i åtanke och hoppas att fler supportrar ska hitta till våra digitala alternativ.

Är biljetterna personliga?
Nej, de är inte personliga om inget anges. Däremot är det inte tillåtet att sälja vidare säsongskortet.

Kan jag låna ut mitt säsongskort till någon annan om jag inte kan gå på någon av matcherna? 

Ja, du kan skicka ditt säsongskort som en pappersbiljett till en vän om du inte kan gå. På så sätt behöver du inte vara orolig för att tappa bort ditt fysiska säsongskort eller riskera att ditt digitala säsongskort hamnar i fel händer. Biljetten som din vän får är bara giltig för matchen som du gett bort – så nästa match kommer du in på ditt säsongskort som vanligt. 

För att dela din biljett så: 

 1. Loggar du in på ditt konto.
 2. Klicka på ”Dela” under det säsongskort som du vill vidarebefordra till en vän.
 3. Välj till vilken match du ska vidarebefordra din säsongskortsbiljett och klicka på ”Skicka”.
 4. Klicka därefter på ”OK” för att godkänna. Observera att du efter detta steg inte kan återkalla din biljett.
 5. Ange kontaktuppgifter till personen som ska ha din årskortsbiljett och klicka på ”Skicka”. Klart!

Vad är reducerat pris? 

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan. Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande person sitta i knät på betalande).

Vilka sektioner ska jag välja att sitta på/vid om jag vill heja på IFK Norrköping lite extra? 

Om du vill vara med och bidra till att höja stämningen på arenan med att vifta flaggor och sjunga klacksånger för IFK Norrköping rekommenderar vi dig att köpa säsongskort på Curva Nordahl (ståplats) eller sektion K (aktiv sitt). 

På dessa sektioner finns det risk för skymd sikt på grund av flaggor.  Sektion K är en sittplats sektion – men här kan supportrar stundtals stå upp för att heja fram vårt kära IFK lite extra. 

Hur gör jag för att förnya mitt säsongskort själv?

 1. Logga in på ifknorrkoping.ebiljett.nu med den mejladress du har kopplat till ditt säsongskort. Är det första gången du loggar in? Använd funktionen Glömt lösenord.
 2. Gå till Konto – sedan Mina Reservationer.
 3. Vill du behålla din plats? Välj “Behåll Nuvarande” och gå sedan vidare till betalning. Vill du uppdatera till ett kombokort eller lägga till ett medlemskap (OBS. lägger du till medlemskap får du 10 procent rabatt på ditt säsongskort)? Välj “Uppgradera”.
 4. Valt att uppgradera? Välj i rullmeny på vilket sätt du vill uppgradera ditt säsongskort. Tryck sedan på Uppgradera i botten av skärmen när du gjort ditt val. 
 5. Vid betalningen har du möjlighet att lägga till ett fysiskt säsongskort. Efter den 11 december kan du sedan hämta kortet hos IFK-butiken i City. Om du absolut inte har möjlighet att hämta kortet i butiken – mejla biljett@ifknorrkoping.se så skickar vi kortet till dig.
 6. Betala! 
 7. Klart – Vi ses på Platinumcars Arena 2024!

INFORMATION OM SÄSONGSKORT OCH MEDLEMSKAP HOS IFK NORRKÖPING 2023

Den 1 december klockan 13:00 öppnar vi upp för dig som har säsongskort herr att förnya ditt kort till 2023 och den 16 januari samma tid öppnar den allmänna säsongkortsförsäljningen upp. Den 1 december öppnar säskongskortsförsäljningen till damernas matcher. 

Efter ett händelserik 2022 står det klart att både vårt dam- och herrlag spelar i Sveriges hösta serie 2023. Nu kan vi också informera om förlängningar och köp av säsongskort/medlemskap till säsongen 2023.

Förlängning av säsongskort herr 

Från den 1 december till den 8 januari har du som säsongskortsinnehavare 2022 möjlighet att förlänga ditt säsongskort till 2023. Du som vill ha samma plats på arenan som tidigare år loggar in på ditt konto på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Därefter klickar du på fliken “konto” och sedan “mitt konto”. På ditt konto radas dina kort från tidigare säsonger upp. På fliken för säsongskort 2022 finns en knapp att klicka på där det står “förläng”. Klicka där och följ sedan stegen som efterföljer för att få tillgång till samma plats som du haft tidigare.

IFK Norrköping satsar på medlemskapet 2023

IFK Norrköping bygger på medlemskap och föreningsdemokrati. Därför behöver vi dig, din röst och ditt engagemang. Genom ditt medlemskap visar du din kärlek till IFK och kan vara med och förändra samt förbättra föreningen. Du som medlem har exklusiva förmåner och under säsongen 2023 kommer vi göra en satsning på medlemskapet.

Som medlem i IFK Norrköping säsongen 2023 får du: 

– 15% rabatt på souvenirer på ifkshop.se och i butiken på Linden köpcentrum. 

– 15% rabatt på medlemskap samt personlig träning på IMPC. (gäller ej i kombination med andra rabatter eller erbjudanden) 

– Lunch för 99:- istället för 109:- i restaurangen. 

– Ett utskick av “Kamratbladet” en gång i månaden exklusivt för våra medlemmar. 

–  Få delta i flera medlemsmöten under året. 

Klicka här för att bli medlem!

Säsongskort som julklapp/present 

Julen närmar sig och vad vore inte ett bättre julklappstips än ett säsongskort från IFK Norrköping till dina nära och kära. Från och med 1 december har du möjlighet att köpa presentkort för ett säsongskort via https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/ som du själv skriver ut. Du som har köpt ett presentkort för säsongskort har möjlighet att hämta en presentbox gratis hos IFK-butiken i Linden Köpcentrum där du också får en liten IFK-produkt på köpet. Öppettiderna hittar du genom att klicka här. Visa upp ditt kvitto för köpet i kassan. Vi har också möjlighet att skicka en presentbox till dig som bor i en annan stad. Mejla biljett@ifknorrkoping.se så hjälper vi dig. Erbjudanden gäller till den 16 januari. 

Behöver du hjälp med ditt säsongskortsköp? 

Om du behöver hjälp med ditt köp av säsongskort eller registreringen av medlemskap välkomnar vi dig till kansliet på Ektorpsgatan 1. Öppettiderna till kansliet hittar du genom att klicka här. Observera att det är billigare att teckna ditt säsongskort själv via webben.

Cardskipper – även 2023

Likt tidigare kommer du ha tillgång till ditt säsongskort och medlemskort digitalt via Cardskipper. Mer information om vår användning av Cardskipper hittar du genom att klicka här. 

För dig som fortsatt vill ha ett fysiskt säsongskort finns den valmöjligheten att göra i samband med ditt köp. Medlemskorten kommer dock endast finnas digitalt i år. IFK Norrköping jobbar mot att bli helt digitala på sikt och vill minska på platsförbrukningen som de fysiska korten innebär. Vi rekommenderar er därför att avstå plastkorten om ni har möjlighet till det. 

Viktiga datum att komma ihåg för dig som vill köpa säsongskort/bli medlem 2023: 

30 november: 

 • Du som ser till att bli medlem i IFK Norrköping innan den 30 november klockan 14:00 erhåller 10 procent rabatt på ditt säsongskortsköp.

1 december:

 • Släpp av förnyelse av säsongskort för herr klockan 13.00.
 • Allmänt släpp för dam klockan 13.00.
 • Öppnar upp möjligheten att köpa presentkort till säsongskort.

8 januari:

 • Förnyelsen för säsongskort herr stänger.

9-15 januari:

 • Denna vecka finns det möjlighet för säsongskortsinnehavare att byta platser vid behöv och lösa eventuella problem.

16 januari:

 • Allmänt släpp av säsongskort herr klockan 13.00.