Säsongskort

SÄSONGSKORT HERR OCH SÄSONGSKORT DAM

I säsongskortet till herrarnas matcher ingår:

 • 15 allsvenska matcher.
 • Inträde till alla träningssmatcher på hemmaplan.
 • Inträde till Svenska Cupens gruppspel.

I säsongskortet till damernas matcher ingår:

 • 13 allsvenska matcher.
 • Inträde till alla träningssmatcher på hemmaplan.
 • Inträde till cupmatcher.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVar

Varför har säsongskortspriserna höjts på vissa platser sedan 2022? 

Priserna har inte höjts på alla platser på arenan utan på vissa sektioner har till och med priserna sänkts. På arenans mest attraktiva platser har säsongskorten dock blivit dyrare.

Priserna i samhället ökar och även kostnaderna för IFK Norrköping. Därför behöver vi inför varje säsong se över både priserna för säsongskort samt biljetter för att säkerställa att vi har täckning för våra kostnader.

Vilka betalalternativ finns?
Du kan välja att betala direkt med konto-/kreditkort, direktbetalning via internetbank eller med swish.

Jag kan inte välja biljetter. Vad ska jag göra?
Kontrollera din webbläsare. Se till att du inte använder en gammal version av Microsoft Explorer. Vi hänvisar till Microsofts egen rekommendation att installera Microsoft Edge eller annan webbläsare så som Chrome eller Firefox.

När dyker mitt säsongskort upp i Cardskipper? 

Överföringen till Cardskipper från biljettsystemet sker var tredje vecka när säsongen närmar sig. När säsongen är igång sker överföringen vardagen innan match. Därför kan det ta några veckor innan du ser ditt kort i appen. Om du inte fått upp ditt kort i Cardskipper inom tre veckor från att du tecknat säsongskortet ber vi dig att höra av dig till biljett@ifknorrkoping.se så återkommer vi så fort vi kan.

När skickas plastkorten ut för de som beställt fysiska kort? 

Vi räknar med att börja skicka ut plastkorten i mitten av februari.

Varför medför ett plastkort en extra kostnad?

Vi har miljön i åtanke och hoppas att fler supportrar ska hitta till våra digitala alternativ.

Är biljetterna personliga?
Nej, de är inte personliga om inget anges. Däremot är det inte tillåtet att sälja vidare ditt säsongskort.

Kan jag låna ut mitt säsongskort till någon annan om jag inte kan gå på någon av matcherna? 

Ja, nytt för i år är att du kommer kunna skicka ditt säsongskort som en pappersbiljett till en vän om du inte kan gå. På så sätt behöver du inte vara orolig för att tappa bort ditt fysiska säsongskort eller riskera att ditt digitala säsongskort hamnar i fel händer. Biljetten som din vän får är bara giltig för matchen som du gett bort – så nästa match kommer du in på ditt säsongskort som vanligt. Mer information om detta kommer att komma närmare inpå säsongen.

Kan jag släppa upp min plats till försäljning om jag inte kan gå på någon match? 

Ja, du kommer kunna släppa upp din stol till försäljning om du inte kan gå. Mer information om detta kommer att komma närmare inpå säsongen.

Vad är reducerat pris? 

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan. Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande person sitta i knät på betalande).

INFORMATION OM SÄSONGSKORT OCH MEDLEMSKAP HOS IFK NORRKÖPING 2023

Den 1 december klockan 13:00 öppnar vi upp för dig som har säsongskort herr att förnya ditt kort till 2023 och den 16 januari samma tid öppnar den allmänna säsongkortsförsäljningen upp. Den 1 december öppnar säskongskortsförsäljningen till damernas matcher. 

Efter ett händelserik 2022 står det klart att både vårt dam- och herrlag spelar i Sveriges hösta serie 2023. Nu kan vi också informera om förlängningar och köp av säsongskort/medlemskap till säsongen 2023.

Förlängning av säsongskort herr 

Från den 1 december till den 8 januari har du som säsongskortsinnehavare 2022 möjlighet att förlänga ditt säsongskort till 2023. Du som vill ha samma plats på arenan som tidigare år loggar in på ditt konto på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Därefter klickar du på fliken “konto” och sedan “mitt konto”. På ditt konto radas dina kort från tidigare säsonger upp. På fliken för säsongskort 2022 finns en knapp att klicka på där det står “förläng”. Klicka där och följ sedan stegen som efterföljer för att få tillgång till samma plats som du haft tidigare.

IFK Norrköping satsar på medlemskapet 2023

IFK Norrköping bygger på medlemskap och föreningsdemokrati. Därför behöver vi dig, din röst och ditt engagemang. Genom ditt medlemskap visar du din kärlek till IFK och kan vara med och förändra samt förbättra föreningen. Du som medlem har exklusiva förmåner och under säsongen 2023 kommer vi göra en satsning på medlemskapet.

Som medlem i IFK Norrköping säsongen 2023 får du: 

– 15% rabatt på souvenirer på ifkshop.se och i butiken på Linden köpcentrum. 

– 15% rabatt på medlemskap samt personlig träning på IMPC. (gäller ej i kombination med andra rabatter eller erbjudanden) 

– Lunch för 99:- istället för 109:- i restaurangen. 

– Ett utskick av “Kamratbladet” en gång i månaden exklusivt för våra medlemmar. 

–  Få delta i flera medlemsmöten under året. 

Klicka här för att bli medlem!

Säsongskort som julklapp/present 

Julen närmar sig och vad vore inte ett bättre julklappstips än ett säsongskort från IFK Norrköping till dina nära och kära. Från och med 1 december har du möjlighet att köpa presentkort för ett säsongskort via https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/ som du själv skriver ut. Du som har köpt ett presentkort för säsongskort har möjlighet att hämta en presentbox gratis hos IFK-butiken i Linden Köpcentrum där du också får en liten IFK-produkt på köpet. Öppettiderna hittar du genom att klicka här. Visa upp ditt kvitto för köpet i kassan. Vi har också möjlighet att skicka en presentbox till dig som bor i en annan stad. Mejla biljett@ifknorrkoping.se så hjälper vi dig. Erbjudanden gäller till den 16 januari. 

Behöver du hjälp med ditt säsongskortsköp? 

Om du behöver hjälp med ditt köp av säsongskort eller registreringen av medlemskap välkomnar vi dig till kansliet på Ektorpsgatan 1. Öppettiderna till kansliet hittar du genom att klicka här. Observera att det är billigare att teckna ditt säsongskort själv via webben.

Cardskipper – även 2023

Likt tidigare kommer du ha tillgång till ditt säsongskort och medlemskort digitalt via Cardskipper. Mer information om vår användning av Cardskipper hittar du genom att klicka här. 

För dig som fortsatt vill ha ett fysiskt säsongskort finns den valmöjligheten att göra i samband med ditt köp. Medlemskorten kommer dock endast finnas digitalt i år. IFK Norrköping jobbar mot att bli helt digitala på sikt och vill minska på platsförbrukningen som de fysiska korten innebär. Vi rekommenderar er därför att avstå plastkorten om ni har möjlighet till det. 

Viktiga datum att komma ihåg för dig som vill köpa säsongskort/bli medlem 2023: 

30 november: 

 • Du som ser till att bli medlem i IFK Norrköping innan den 30 november klockan 14:00 erhåller 10 procent rabatt på ditt säsongskortsköp.

1 december:

 • Släpp av förnyelse av säsongskort för herr klockan 13.00.
 • Allmänt släpp för dam klockan 13.00.
 • Öppnar upp möjligheten att köpa presentkort till säsongskort.

8 januari:

 • Förnyelsen för säsongskort herr stänger.

9-15 januari:

 • Denna vecka finns det möjlighet för säsongskortsinnehavare att byta platser vid behöv och lösa eventuella problem.

16 januari:

 • Allmänt släpp av säsongskort herr klockan 13.00.