Biljettyper och läktare

Från Curva Nordahl - Norrköpings supporterläktare under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Norrköping och Hammarby den 13 augusti 2018 i Norrköping.

Var vill du sitta?

Välkommen till Platinumcars arena och IFK Norrköpings hemmamatcher. Det finns stå- och sittplatser, och olika typer av prisklasser, för att alla ska hitta en plats som passar dem.  Kolla in de olika sektionerna och hitta en plats som passar just dig här nedan. 
Illustration Östgötaporten

Västra läktaren (gamla VM-läktaren) är vår äldsta läktare och här sitter många av våra samarbetspartners och äldre IFK:are. Här sitter du under tak ner till rad fyra. Det är också denna sektion som är öppet på damernas matcher där det är fri sittning. 

Curva Nordahl (Norra läktaren) är ståplats under tak för IFK Norrköpings supportrar, så vill du heja fram vårt lag ihop med Peking Fanz och våra supporterföreningar så ska du stå här, gärna iklädd vitblå kläder. Här sker ofta genomarbetat Tifon – så om du står här är det bra att hålla ögon och öron öppna ifall du får en uppgift att ta del av för att vara med och skapa mäktiga arrangemang på läktaren.

Östra läktaren är en populär långsida under tak som passar bäst för dig som vill heja lite extra – men är lite mer sugen på att sitta än att stå. Här sitter du under tak ner till rad tre. Här finns pelare på rad 16 och 17. Vid stora bortaföljen är sektion O reserverat för bortalagets supportrar.

Sektion T är en familjeläktare med sittplats, T är under tak. 

Sektion S är en familjeläktare med sittplats, S är utan tak.

Sektion Q är en ståplatssektion och är reserverad för gästande lags supportrar. 

Annonser