IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

28 september, 2021

Cardskipper – digital lösning för medlemskort och årskort

Den nya digitala lösningen lanseras tillsammans med företaget Cardskipper. Istället för fysiska medlems- och säsongskort så kommer korten finnas tillgängligt i Cardskippers app i din smarttelefon eller via Cardskippers hemsida.

För att underlätta hanteringen av årskort och medlemskort har IFK Norrköping valt att använda sig av den digitala lösningen Cardskipper. Genom deras app har du enkelt ha tillgång till dina kort och har på så sätt inte behov av de fysiska korten till våra sammankomster.

Den nya lösningen frigör en hel del arbete för IFK och genom att gå över till denna digitala lösning kommer föreningen också att spara in kostnader för både tryck av medlemskort, utskick och medlemshantering. Dessutom kommer vi genom detta ifrån platskorten mer – vilket är bra för miljön. Vi rekommenderar våra supportrar att till största möjliga mån använda de digitala lösningarna.

För de medlemmar som inte har internet eller av någon annan anledning inte kan ha sitt medlems- eller säsongskort digitalt kommer vi dock kunna ordna vanliga fysiska kort fortsatt.

Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Det ena utesluter inte det andra.

För vidare frågor vänligen mejla info@ifknorrkoping.se så svarar vi så fort vi har möjlighet.

Installation av appen 

Efter att du har köpt ditt årskort eller medlemskort via AXS (vårt biljettsystem) kommer du hamna på en väntelista för överföring av kortuppgifterna till Cardskipper. Överföringen från AXS till Cardskipper sker manuellt och genomförs vardagen innan nästa hemmamatch under säsongen. Detta är för att du som användare ska kunna ha ditt kort redo i appen till matchen. Under lågsäsong sker överföringen mer sporadiskt.

När IFK Norrköping överfört din årskortsinformation till Cardskipper kommer du att få en inbjudan via sms eller mejl från Cardskipper med instruktioner om hur du installerar appen och får tillgång till kortet. Först efter att du fått en inbjudan och registrerat dig kan du ladda ner appen och logga in.

Om du däremot har blivit medlem (ej årskort) direkt via Cardskipper och inte genom AXS (ifknorrkoping.ebiljett.nu) kommer du bli direkt tillagt i Cardskipper.

Observera att Cardskipper inte bara är en app utan också vårt medlemsregister. Det betyder alltså att alla medlemmar och årskortsinnehavare kommer att bli tillagda i registret hos Cardskipper – även om du inte är en användare av appen.

Om ni mot förmodan inte skulle fått ett mejl eller ett sms kontakta info@ifknorrkoping.se så kontrollerar vi era kontaktuppgifter samt skickar en ny inbjudan.

Om du redan har Cardskipper sedan tidigare och vill lägga till korten på ditt befintliga konto följer du instruktionerna du kommer till genom att klicka här.

Kommunikation via appen 

Ni som använder appen kommer ha tillgång till erbjudanden, publikinformation och snabb information som av någon anledning skulle behöva kommuniceras under match via appen.

Information om att bli medlem hittar du här

När säsongskorten är släppta kan du köpa dem här 

Annonser