Abonnemang

Abonnemang

säsongskortsabonnemang herr

Till säsongen 2024 presenterar IFK Norrköping en abonnemangslösning för säsongskort till herrarnas matcher. Detta betyder att du inte behöver betala hela summan för ditt säsongkort på en gång – utan kan dela upp din betalning på 12 månader. Bindningstiden för ditt abonnemang är 12 månader – men du kan när som helst under din bindningstid säga upp ditt abonnemang och det avslutas då automatiskt när tiden löpt ut. 

vanliga frågor och svar om abonnemang

Om jag har valt abonnemang som betalningsalternativ för mitt säsongskort till herrarnas matcher. Hur lång är min bindningstid?

Bindningstiden för ditt abonnemang är 12 månader. Du kan när som helst under din bindningstid säga upp ditt abonnemang och det avslutas då automatiskt när tiden löpt ut. Om du inte avslutar ditt abonnemang innan 12 månader gått aktiveras 12 nya i din bindningstid.

Hur ofta och när debiteras jag?

Du debiteras en gång per månad året om. Datumet som debiteringen genomförs är detsamma som när du tecknar dig för ditt abonnemang. Om du exempelvis startar ditt abonnemang den tredje i månaden kommer debitering att genomföras den tredje varje månad därefter.

Kan priset på mitt abonnemang höjas?

Månadskostnaden kan komma att förändras från en säsong till en annan. Detta meddelas abonnenten minst två månader innan genomförande via mejl samt på hemsidan.

Hur säger jag upp abonnemanget?

Du kan säga upp ditt abonnemang på Mina Sidor på ifknorrkoping.ebiljett.nu.

  1. Logga in med den mejladress som du har kopplad till ditt säsongskort.
  2. Om du inte har/kommer inte ihåg ditt lösenord. Klicka på ”glömt lösenord” och följ stegen som följer för att återställa det.
  3. Klicka på ”konto” sedan ”mina abonnemang”. Följ sedan stegen som följer för att avsluta abonnemanget.

Observera att du har 12 månaders bindningstid från tecknandet av ditt abonnemang.

Kan jag välja abonnemang som alternativ om jag ska uppgradera mitt säsongskort själv?

Nej, tyvärr inte. Istället får du mejla biljett@ifknorrkoping.se så hjälper vi dig med att teckna abonnemanget. 

Varför finns det bara en abonnemangslösning till herrarnas säsongskort? 

IFK Norrköping har fått möjligheten – av Svensk Elitfotboll och AXS – att vara pilotförening för abonnemang på säsongskort till herr. Förhoppningen är att detta ska utvecklas så att vi kan erbjuda denna lösning även till kombokortet och damernas säsongskort i framtiden. 

INFORMATION OM SÄSONGSKORT OCH MEDLEMSKAP HOS IFK NORRKÖPING 2023

Den 1 december klockan 13:00 öppnar vi upp för dig som har säsongskort herr att förnya ditt kort till 2023 och den 16 januari samma tid öppnar den allmänna säsongkortsförsäljningen upp. Den 1 december öppnar säskongskortsförsäljningen till damernas matcher. 

Efter ett händelserik 2022 står det klart att både vårt dam- och herrlag spelar i Sveriges hösta serie 2023. Nu kan vi också informera om förlängningar och köp av säsongskort/medlemskap till säsongen 2023.

Förlängning av säsongskort herr 

Från den 1 december till den 8 januari har du som säsongskortsinnehavare 2022 möjlighet att förlänga ditt säsongskort till 2023. Du som vill ha samma plats på arenan som tidigare år loggar in på ditt konto på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Därefter klickar du på fliken “konto” och sedan “mitt konto”. På ditt konto radas dina kort från tidigare säsonger upp. På fliken för säsongskort 2022 finns en knapp att klicka på där det står “förläng”. Klicka där och följ sedan stegen som efterföljer för att få tillgång till samma plats som du haft tidigare.

IFK Norrköping satsar på medlemskapet 2023

IFK Norrköping bygger på medlemskap och föreningsdemokrati. Därför behöver vi dig, din röst och ditt engagemang. Genom ditt medlemskap visar du din kärlek till IFK och kan vara med och förändra samt förbättra föreningen. Du som medlem har exklusiva förmåner och under säsongen 2023 kommer vi göra en satsning på medlemskapet.

Som medlem i IFK Norrköping säsongen 2023 får du: 

– 15% rabatt på souvenirer på ifkshop.se och i butiken på Linden köpcentrum. 

– 15% rabatt på medlemskap samt personlig träning på IMPC. (gäller ej i kombination med andra rabatter eller erbjudanden) 

– Lunch för 99:- istället för 109:- i restaurangen. 

– Ett utskick av “Kamratbladet” en gång i månaden exklusivt för våra medlemmar. 

–  Få delta i flera medlemsmöten under året. 

Klicka här för att bli medlem!

Säsongskort som julklapp/present 

Julen närmar sig och vad vore inte ett bättre julklappstips än ett säsongskort från IFK Norrköping till dina nära och kära. Från och med 1 december har du möjlighet att köpa presentkort för ett säsongskort via https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/ som du själv skriver ut. Du som har köpt ett presentkort för säsongskort har möjlighet att hämta en presentbox gratis hos IFK-butiken i Linden Köpcentrum där du också får en liten IFK-produkt på köpet. Öppettiderna hittar du genom att klicka här. Visa upp ditt kvitto för köpet i kassan. Vi har också möjlighet att skicka en presentbox till dig som bor i en annan stad. Mejla biljett@ifknorrkoping.se så hjälper vi dig. Erbjudanden gäller till den 16 januari. 

Behöver du hjälp med ditt säsongskortsköp? 

Om du behöver hjälp med ditt köp av säsongskort eller registreringen av medlemskap välkomnar vi dig till kansliet på Ektorpsgatan 1. Öppettiderna till kansliet hittar du genom att klicka här. Observera att det är billigare att teckna ditt säsongskort själv via webben.

Cardskipper – även 2023

Likt tidigare kommer du ha tillgång till ditt säsongskort och medlemskort digitalt via Cardskipper. Mer information om vår användning av Cardskipper hittar du genom att klicka här. 

För dig som fortsatt vill ha ett fysiskt säsongskort finns den valmöjligheten att göra i samband med ditt köp. Medlemskorten kommer dock endast finnas digitalt i år. IFK Norrköping jobbar mot att bli helt digitala på sikt och vill minska på platsförbrukningen som de fysiska korten innebär. Vi rekommenderar er därför att avstå plastkorten om ni har möjlighet till det. 

Viktiga datum att komma ihåg för dig som vill köpa säsongskort/bli medlem 2023: 

30 november: 

  • Du som ser till att bli medlem i IFK Norrköping innan den 30 november klockan 14:00 erhåller 10 procent rabatt på ditt säsongskortsköp.

1 december:

  • Släpp av förnyelse av säsongskort för herr klockan 13.00.
  • Allmänt släpp för dam klockan 13.00.
  • Öppnar upp möjligheten att köpa presentkort till säsongskort.

8 januari:

  • Förnyelsen för säsongskort herr stänger.

9-15 januari:

  • Denna vecka finns det möjlighet för säsongskortsinnehavare att byta platser vid behöv och lösa eventuella problem.

16 januari:

  • Allmänt släpp av säsongskort herr klockan 13.00.