Kombokort

kombokort

IFK Norrköping presenterar inför säsongen 2024 ett kombokort – ett säsongskort som gäller både dam och herr. Med Kombokortet missar du inte en match på PlatinumCars Arena, varken i Allsvenskan eller i OBOS Damallsvenskan. Ett liv, ett lag – ett kort. 

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Hur uppgraderar jag som hade säsongskort herr 2023 mitt kort till ett Kombokort? 

 1. Logga inifknorrkoping.ebiljett.nu med den mejladress du har kopplat till ditt säsongskort. Är det första gången du loggar in? Använd funktionen Glömt lösenord
 2. Gå till Konto – sedan Mina Reservationer. 
 3. Välj “Uppgradera”. 
 4. Välj i rullmeny att du vill uppgradera till ett kombokort samt lägg till medlemskap så får du 10 procent rabatt på ditt säsongskort. Tryck sedan på Uppgradera i botten av skärmen när du gjort ditt val. 
 5. Vid betalningen har du möjlighet att lägga till ett fysiskt säsongskort. Efter den 11 december kan du sedan hämta kortet hos IFK-butiken i City. Om du absolut inte har möjlighet att hämta kortet i butiken – mejla biljett@ifknorrkoping.se så skickar vi kortet till dig. 
 6. Betala!
 7. Klart – Vi ses på PlatinumCars Arena 2024!

Om jag bara hade ett säsongskort till damernas matcher och vill uppgradera det till ett Kombokort inför 2024 – hur gör jag? 

Du som endast hade säsongskort till damernas matcher 2023 – och vill uppgradera till ett Kombokort 2024 – köper Kombokortet vid det allmänna släppet den 24 november klockan 10.00. Anledningen till att du inte kan uppgradera ditt kort innan den 24 november är för att det är onumrerade platser på damerna matcher. Alltså finns det ingen plats reserverad. 

Betyder Kombokortet att jag går in på ett och samma kort både på damerna och herrarnas hemmamatcher? 

JA! 

INFORMATION OM SÄSONGSKORT OCH MEDLEMSKAP HOS IFK NORRKÖPING 2023

Den 1 december klockan 13:00 öppnar vi upp för dig som har säsongskort herr att förnya ditt kort till 2023 och den 16 januari samma tid öppnar den allmänna säsongkortsförsäljningen upp. Den 1 december öppnar säskongskortsförsäljningen till damernas matcher. 

Efter ett händelserik 2022 står det klart att både vårt dam- och herrlag spelar i Sveriges hösta serie 2023. Nu kan vi också informera om förlängningar och köp av säsongskort/medlemskap till säsongen 2023.

Förlängning av säsongskort herr 

Från den 1 december till den 8 januari har du som säsongskortsinnehavare 2022 möjlighet att förlänga ditt säsongskort till 2023. Du som vill ha samma plats på arenan som tidigare år loggar in på ditt konto på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Därefter klickar du på fliken “konto” och sedan “mitt konto”. På ditt konto radas dina kort från tidigare säsonger upp. På fliken för säsongskort 2022 finns en knapp att klicka på där det står “förläng”. Klicka där och följ sedan stegen som efterföljer för att få tillgång till samma plats som du haft tidigare.

IFK Norrköping satsar på medlemskapet 2023

IFK Norrköping bygger på medlemskap och föreningsdemokrati. Därför behöver vi dig, din röst och ditt engagemang. Genom ditt medlemskap visar du din kärlek till IFK och kan vara med och förändra samt förbättra föreningen. Du som medlem har exklusiva förmåner och under säsongen 2023 kommer vi göra en satsning på medlemskapet.

Som medlem i IFK Norrköping säsongen 2023 får du: 

– 15% rabatt på souvenirer på ifkshop.se och i butiken på Linden köpcentrum. 

– 15% rabatt på medlemskap samt personlig träning på IMPC. (gäller ej i kombination med andra rabatter eller erbjudanden) 

– Lunch för 99:- istället för 109:- i restaurangen. 

– Ett utskick av “Kamratbladet” en gång i månaden exklusivt för våra medlemmar. 

–  Få delta i flera medlemsmöten under året. 

Klicka här för att bli medlem!

Säsongskort som julklapp/present 

Julen närmar sig och vad vore inte ett bättre julklappstips än ett säsongskort från IFK Norrköping till dina nära och kära. Från och med 1 december har du möjlighet att köpa presentkort för ett säsongskort via https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/ som du själv skriver ut. Du som har köpt ett presentkort för säsongskort har möjlighet att hämta en presentbox gratis hos IFK-butiken i Linden Köpcentrum där du också får en liten IFK-produkt på köpet. Öppettiderna hittar du genom att klicka här. Visa upp ditt kvitto för köpet i kassan. Vi har också möjlighet att skicka en presentbox till dig som bor i en annan stad. Mejla biljett@ifknorrkoping.se så hjälper vi dig. Erbjudanden gäller till den 16 januari. 

Behöver du hjälp med ditt säsongskortsköp? 

Om du behöver hjälp med ditt köp av säsongskort eller registreringen av medlemskap välkomnar vi dig till kansliet på Ektorpsgatan 1. Öppettiderna till kansliet hittar du genom att klicka här. Observera att det är billigare att teckna ditt säsongskort själv via webben.

Cardskipper – även 2023

Likt tidigare kommer du ha tillgång till ditt säsongskort och medlemskort digitalt via Cardskipper. Mer information om vår användning av Cardskipper hittar du genom att klicka här. 

För dig som fortsatt vill ha ett fysiskt säsongskort finns den valmöjligheten att göra i samband med ditt köp. Medlemskorten kommer dock endast finnas digitalt i år. IFK Norrköping jobbar mot att bli helt digitala på sikt och vill minska på platsförbrukningen som de fysiska korten innebär. Vi rekommenderar er därför att avstå plastkorten om ni har möjlighet till det. 

Viktiga datum att komma ihåg för dig som vill köpa säsongskort/bli medlem 2023: 

30 november: 

 • Du som ser till att bli medlem i IFK Norrköping innan den 30 november klockan 14:00 erhåller 10 procent rabatt på ditt säsongskortsköp.

1 december:

 • Släpp av förnyelse av säsongskort för herr klockan 13.00.
 • Allmänt släpp för dam klockan 13.00.
 • Öppnar upp möjligheten att köpa presentkort till säsongskort.

8 januari:

 • Förnyelsen för säsongskort herr stänger.

9-15 januari:

 • Denna vecka finns det möjlighet för säsongskortsinnehavare att byta platser vid behöv och lösa eventuella problem.

16 januari:

 • Allmänt släpp av säsongskort herr klockan 13.00.