IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

24 november, 2023

Det är vi som är Norrköping – säsongskort 2024!

Vi är läktarna och sången, och den gungande betongen. Idag släpps säsongskorten 2024, och det görs tillsammans med en ny låt signerad Åke Olofsson.

Inmarschlåt av Markus Krunegård, spårvagnströja med Plura och Carla och nu kan IFK Norrköping stolt presentera ytterligare ett samarbete med en Norrköpingsson.

Tillsammans med Åke Olofsson från Norrköpingsbandet Den Svenska Björnstammen har IFK Norrköping tagit fram en säsongskortskampanj som är en hyllning till de som betyder mest – supportrarna.

Åke själv har försökt att fånga vad IFK Norrköping är i den nya låten, som heter “Det är vi”.

  • Jag har försökt att göra en så ärlig beskrivning som möjligt över hur jag ser på föreningen som helhet. Det är publik, bortaresor, styrelse, supporterorganisationer – jag har försökt att inte glömma något, men det har jag säkert gjort. Allt får inte plats i en låt, säger Åke.

“Det är vi” kommer att löpa som en röd tråd genom kommande kampanjer och lanseringar IFK Norrköping gör under vintern 2023/2024.

  • Åke har skrivit en fantastisk låt som verkligen fångar IFK Norrköping, och till den har vi försökt att producera en video med supporterskapet i fokus. Det är ett privilegium att vi har så stora, musikaliska supportrar från Norrköping som vi tillsammans kan bygga en stark kultur med, både kring staden och föreningen, säger Erik Johansson, media- och kommunikationsansvarig IFK Norrköping.

“Vi är den uteblivna straffen, och det är vi som tappar fattningen. För det är mörkt men det blir ljust igen”, sjunger Åke, och tycker själv att man ibland behöver zooma ut och fokusera på hela IFK Norrköping.

  • Jag tänker att det är en off season-låt som man lyssnar på när man saknar det som mest under vintern. Det är lätt att bli väldigt dyster över när spelet på planen inte funkar, men då kan det vara bra att höja blicken och tänka på allt annat den här föreningen är.

Säsongskorten – herr, dam och kombokort – finns från klockan 10.00 på ifknorrkoping.ebiljett.nu.

“Det är vi” finns nu på Spotify och videon till låten finns nedan.   

Det är vi som är Norrköping, Kamrater. Vi ses 2024! 

  Prisinformation och vanliga frågor och svar om säsongskort finns här.

 

 

 

Annonser