IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

2 oktober, 2021

Publikinformation inför IFK Norrköping-Hammarby IF

På söndag klockan 17:30 sker avsparken på Platinumcars Arena när IFK Norrköping gästas av Hammarby IF. Här följer publikinformation inför drabbningen.

MARKUS KRUNEGÅRD UPPTRÄDER TILLSAMMANS MED NORRKÖPINGS SYMPFONIORKESTER

Innan matchstarten mellan IFK Norrköping och Hammarby IF kommer Markus Krunegård framföra inmarschlåten “Ett liv, ett lag” tillsammans med en stråkkvartett från Norrköpings symfoniorkester. Se till att vara i god tid till matchen så att inpasseringen ska ske så smidigt som möjligt och så att ni kommer in på arenan i tid.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Entréerna på Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Via vår nya digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare eller redan har ett fysiskt årskort kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här. 

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

TIFO

Pekings Tifo-grupp kommer att utföra en koreografi på Curva Nordahl. Tifo-gruppen och Peking Fanz hälsar att man vill ha publiken på Curva Nordahl på plats redan klockan 17.00 och uppmanar alla på Curvan att följa deras instruktioner för att koreografin ska bli lyckad.

HOSPITALITY

Barerna vid Curva Nordahl och Östra läktaren kommer att vara öppna. Även en ny hamburgarservering bakom Curva Nordahl kommer att vara öppen. Alla på VM-läktaren är välkomna till baren på fjärde våningen. Kioskerna är öppna med sedvanligt sortiment.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för gästande lags supportrar. Vi uppmanar alla att ta sig hit via kollektivtrafiken, till fots eller med cykel då parkeringsmöjligheterna vid arenan är begränsad.

SOUVENIRER

Souvenirvagnar kommer att vara öppna inför och under matchen. Även butiken i Linden Köpcentrum (öppen 12-16) och ifkshop.se.

Dagens matchvara är både säsongens hemma- och bortatröjor för 499:- (ordinarie pris 859:-)

COVID-19

Trots att restriktionerna släppt är inte pandemin över. Tänk därför på att:

 • Inte gå på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk.
 • I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
 • Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
 • Följ och respektera de avspärrningar som finns i arenan.
 • Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
 • Hosta eller nys i armvecket.
 • Undvik handskakningar och omfamningar.

ÖVRIG INFORMATION

 • Ryggsäckar och andra större väskor får inte tas in på arenan. Handväskor och mindre väskor får medtas. IFK Norrköping har ingen möjlighet att förvara väskan åt dig om den är för stor att ta in på arenan.
 • Förtäring får inte tas med in på arenan. Kioskerna är öppna med sedvanligt sortiment.
 • Har du frågor? Kontakta info@ifknorrkoping.se.

IFK Norrköping–Hammarby IF: 3/10 klockan 17.30, Allsvenskan, Platinumcars Arena, discovery+.

 • Stötta IFK Norrköping när du tecknar abonnemang hos discovery+! För varje nyteckning genom denna unika länk går det en del av pengarna direkt till IFK Norrköping. 
 • Få höjdpunkten serverad i mobilen redan innan måljublet lagt sig – skaffa Highlights Plus!  Med Highlights Plus kan du följa alla IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan direkt i vår app.
 • Butiken i Linden köpcentrum är öppen matchdagar – välkommen dit!
 • Inför varje hemmamatch under årets säsong har du möjlighet att vinna en av spelarnas använda matchtröjor. Nu kan du vinna Carl Björks och Viktor Agardius tröjor. Läs mer genom att klicka här.
 • Dagens matchvärd är vår huvudpartner Holmen.

Annonser