IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

31 oktober, 2022

Publikinformation inför IFK Norrköping-Djurgårdens IF

Det är dags för den sista hemmamatchen i allsvenskan för säsongen när IFK Norrköping gästas av Djurgårdens IF. Nedan följer praktisk information till dig som ska gå på matchen. Avspark 19:10 – vi ses på arenan!

Det kommer vara mycket folk på plats – så vi uppmannar alla att komma i god tid till arenan och se till att ha biljetterna redo innan man kommer fram till vändkorsen.

Vi påminner också om att på sektioner som inte vigts åt gästande supportrar tillåts endast IFK Norrköpings färger. IFK Norrköping har, precis som under samtliga matcher, rätten att avvisa supportrar som inte uppträder enligt gällande säkerhets- eller ordningsregler. Läs mer om åtgärderna inför matchen genom att klicka här. 

BILJETTER

Årskort för 2022 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna utanför kansliet som öppnar klockan 12:00 eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 100 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidig. Biljettlucka 4A tar emot och vaktar väskor och annat som inte får tas med in på arenan, det kostar 30kr – och vi tar emot Swish.

Återigen: Det kommer komma mycket folk – så se till att komma i god tid till arenan.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare, eller redan har ett fysiskt årskort, kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK

Terrassen på västra läktaren och foodcourten i entré 2 är öppen denna match. Här serveras det bratwurst – både med jalapeno och ostsmak, samt mer “traditionell” vanlig bratwurst. Till det kan man beställa röror, surkål, eller rostad lök. Terassen och foodcourten innehar fullständiga rättigheter och serverar öl och vin – det finns även alkoholfri öl till den som önskar det.

Båda barerna på Curva Nordahl och på östra läktaren är öppna. Vi observerar att all dryck kommer hällas i plastglas i serveringarna vid Curva Nordahl. Därmed ber vi er ha översyn med att det kan ta lite längre tid vid servering. Kioskerna är öppna på alla läktare och det finns souvenirer att köpa i varje kiosk.

Bakom Curva Nordahl finns en kiosk som utöver korvar med röror också erbjuder folköl. I barerna Sport- och Supporterbaren erbjuds tacopaj, och för den som önskar även en vegetarisk paj.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 100 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är denna match reserverad för gästande lags supportrar. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som du som bortasupporter betalar via swish.

SOUVENIRER

Dagens matchvara är ett set med mössa och vantar. Den kostar för tillfället 199:- (ordinarie pris 299:-) och finns att köpa på ifkshop.se, på arenan och i vår butik hos Linden Köpcentrum.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen mellan 12-18– välkommen dit! Det går även att köpa matchbiljetter i butiken.

IFK Norrköping – Djurgårdens IF: 31/10 klockan 19.10, Allsvenskan, Platinumcars Arena, Discovery+

  • Få höjdpunkten serverad i mobilen redan innan måljublet lagt sig – skaffa Highlights Plus! Med Highlights Plus kan du följa alla IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan direkt i vår app.
    Om du inte kan vara på plats sänds matchen och Allsvenskan 2022 på discovery+ – använder du dig av den unika länken nedan när du tecknar abonnemang får IFK Norrköping en del av intäkten. Notera att paketet där man kan se allt från Allsvenskan & Superettan har bytt namn till Sport Premium. Månadspriset är 349kr/månad. Klicka här för att teckna abonnemang hos discovery+ och samtidigt stötta IFK Norrköping.
  •  Matchvärd: Lundbergs Fastigheter. Välkommen till våra citygallerior Linden och Spiralen!

Annonser