IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

5 oktober, 2022

IFK Norrköping-Djurgårdens IF: Biljettsläpp och information

I säsongens sista allsvenska hemmamatch ställs IFK Norrköping mot Djurgårdens IF hemma på Platinumcars Arena. IFK Norrköping vill informera om hur föreningen planerar för en bra matchupplevelse och ett säkert evenemang.

Måndagen den 31 oktober klockan 19.10 är avsparkstiden för IFK Norrköpings sista hemmamatch i allsvenskan 2022. Nära exakt tre år tidigare, den 2 november 2019, säkrade Djurgårdens IF SM-guldet på Platinumcars Arena och för många kamrater var det en långt ifrån optimal matchupplevelse med motståndarsupportrar utspridda på hela arenan.

IFK Norrköping har vidtagit åtgärder för att matchen ska bli en bra upplevelse för alla som besöker arenan.

  • IFK Norrköping har upplåtit sektion N, O, Q, R och S till Djurgårdens supportrar. Det är fler sektioner än 2019, detta för att Djurgårdens supportrar inte ska finnas utspridda över arenan. Sektion N och O är på Östra läktaren, sektion Q/R är bortastå och S resterande delen av kortsidan intill bortastå.
  • På sektioner som inte vigts åt gästande supportrar tillåts endast IFK Norrköpings färger. IFK Norrköping har, precis som under samtliga matcher, rätten att avvisa supportrar som inte uppträder enligt gällande säkerhets- eller ordningsregler.
  • IFK Norrköping påminner om att säsongskort och biljetter ej får användas i kommersiellt syfte, dvs andrahandsförsäljning. Detta enligt IFK Norrköpings villkor, som samtliga säsongskorts- och biljettköpare har godkänt när köpet genomfördes.

De säsongskortsinnehavare som påverkas av sektionstilldelningen till Djurgården kommer att få välja en likvärdig plats på hemmasektionerna. Information om hur detta går till skickas via mejl.

Biljettsläpp är planerat till den tisdagen den 11 oktober klockan 14.00. 

IFK Norrköping uppmanar supportrarna att sluta upp, fylla arenan och se till att herrarnas sista hemmamatch för året blir en härlig tillställning.

Ett liv, ett lag!

Annonser