IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

26 februari, 2024

Program för årsmötet 2024

Idag 17:00 öppnas dörrarna till IFK Norrköpings årsmöte på Platinumcars Arena och man måste vara medlem för att delta på plats och på distans via vår livesändning.

Från 17:00 idag måndagen den 26/2 öppnas dörrarna till IFK Norrköpings årsmöte på plan fyra i restaurangen på Platinumcars Arena.

Från klockan 17:30 börjar vi med ett förprogram som inleds av herrlagets huvudtränare Andreas Alm och damlagets manager Tor-Arne Fredheim innan information från föreningen presenteras. Utmärkelser delas ut innan det formella årsmötet börjar, vilket beräknas starta vid 19:00.

Föredragningslista hittar du här. En förhandsvisning om vad som kommer att presenteras inför årsmötet finns att läsa om i styrelsens förord i det senaste numret av vår medlemstidning, Kamratbladet. Numret har skickats ut på mail och finns också på Cardskipper.

Det formella årsmötet kommer att livesändas efter att utmärkelserna delats ut och Youtube-länk till sändningen skickas till medlemmarnas mailadresser och Cardskipper. Observera att man inte kan rösta på distans, då krävs fysisk närvaro. För att få sändningslänken på mail behöver du teckna ditt medlemskap senast klockan 16.00.

Under kvällen bjuder vi på korv med bröd, vatten, läsk och kaffe.

Det är fri parkering på södra plan.

 

Årsmöteshandlingar och valberedningens förslag

Här hittar du årsmöteshandlingarna.

Här hittar du valberedningens förslag.

 

Bli medlem i IFK Norrköping

IFK Norrköping bygger på medlemskap och föreningsdemokrati. Därför behöver vi dig, din röst och ditt engagemang. Genom ditt medlemskap visar du din kärlek till IFK och kan vara med och förändra samt förbättra föreningen. Bli medlem och var en del i den demokratiska fotbollsrörelsen och ta del av exklusiva förmåner.

Bli medlem här.

– 15% rabatt på souvenirer på ifkshop.se i butiken på Olai Kyrkogata 41 eller i Holmenhallen vid arenan.

– 15% rabatt på medlemskap samt personlig träning på IPC. (gäller ej i kombination med andra rabatter eller erbjudanden)

– Lunch för 119:- istället för 129:- i restaurangen.

– 15% rabatt hos IFK Norrköpings officiella kostymleverantör Norén o Englund. 

– Ett utskick av “Kamratbladet” kvartalsvis exklusivt för våra medlemmar.

–  Få delta i flera medlemsmöten under året.

Annonser