IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

8 maj, 2020

Långt kvar till fullsatt – information om fredagens livesändning

På fredag kväll sänder IFK Norrköping live, och i sändningen kommer man att presentera flera nyheter. Under den senaste veckan har IFK sålt virtuella biljetter med målet att nå fullsatt på Östgötaporten på fredag – just nu är det långt kvar.

Klockan 19.00 på fredag börjar livesändningen, som alla kommer att kunna se gratis på Solidsport. Glöm inte att göra en användare! Under kvällen kommer IFK Norrköping att presentera årets matchställ och den nya inmarschlåten, skriven av Markus Krunegård. Förutom de nya lanseringarna kommer gäster i form av spelare, ledare och andra intressanta personer inom IFK Norrköping till livesändningen.

Sedan en vecka tillbaka har IFK Norrköping erbjudit möjligheten att stötta föreningen genom att köpa virtuella biljetter. Vem som helst har kunnat köpa biljetter för 50kr per biljett, antingen via swishnumret 1232624815 eller på ifkshop.se. Målet är att fylla varenda en av Östgötaportens 16 389 platser, och i skrivande stund är det en bra bit kvar. Sprid gärna det material IFK Norrköping publicerar under #ståuppförnorrköping och tipsa de ni känner att man kan stötta föreningen genom att köpa virtuella biljetter. 30 procent av inkomsten kommer att gå till friskvård och mat till vårdpersonal, en ungdomscup och tifogruppen.

Alla som köper virtuella biljetter kommer att få sitt namn på en unikt framtagen matchtröja, som spelarna kommer använda i genrepet inför premiären av Allsvenskan. Läs mer HÄR.

Vill ditt företag eller din arbetsgivare visa att ni står upp för Norrköping?
Kontakta oss så får ni veta mer om hur vi kan sy ihop ett paket med exponering för just er.

IFK Norrköping ser fram emot en fantastisk kväll på fredag – hoppas ni gör det också!

Annonser