IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

29 april, 2020

Nu fyller vi Östgötaporten!

I över 120 år har IFK Norrköping firat stora framgångar men också rest sig efter förluster och motgångar. Det ska vi även göra nu! Tillsammans fyller vi Östgötaporten för IFK Norrköping, alla supportrar och för samhället.

Idag hade vi toppat Allsvenskan med 15 poäng och varit stolta över både stödet på läktaren och prestationen på fotbollsplanen. Istället står hela världen för en tuff utmaning att bekämpa en pandemi som ingen såg komma. Restriktionerna gör att samhället får anpassa sig och det måste även IFK Norrköping göra. Intresset och engagemanget från er supportrar har varit enormt de senaste veckorna, tack för det!

– Många har efterfrågat sätt för supportrarna och Norrköpingsbor att fortsätta engagera sig. Den 8 maj har vi ingen match men istället har vi en livesändning där vi tillsammans kommer ha en fantastisk kväll med flera stora lanseringar och nyheter inför säsongen. ”Nu fyller vi Östgötaporten” handlar om att stå upp för Norrköping och fylla Östgötaporten virtuellt. En biljett kostar 50 kronor och vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och bidra, säger marknadschefen Robin Bornehav.

Kampanjen innehåller flera delar och så här gör du för att bidra:

8 maj har vi en livesändning med studio för att lansera och presentera flera nyheter. Till den kvällen vill vi fylla Östgötaportens alla platser. Målet i kampanjen #ståuppförnorrköping är att sälja minst 16 389 ”biljetter” för 50 kronor styck. Varje person som bidrar med minst 50 kronor får sitt namn på en unikt framtagen matchtröja som spelarna kommer spela med i genrepet inför allsvenskan. Den kommer även finnas till försäljning. Biljetten köps via swishnummer 123 2624815 eller på ifkshop.se. Om ni inte vill vara med på tröjan är det viktigt att ni skriver det i meddelanderaden i swishen.*

Den 8 maj kommer vi även släppa Markus Krunegårds nya inmarschlåt, han kommer även vara med i livesändningen för att berätta om hur den kom till. Under kvällen presenterar vi även årets nya matchtröja med en ny filmproduktion. Det kommer också spelare, ledare, supportrar, samarbetspartners och flera intressanta personer till studion för att underhålla er.

Av alla intäkter som kommer in avsätts 30 procent till detta:

  • Friskvård och matlådor till vårdpersonalen på Vrinnevi.
  •  Gratis ungdomscamp med mat
  • Sjukhuslådan (IFK levererar mat till vårdpersonal)
  • Tifogruppen

– Även om den största delen av intäkterna går till IFK Norrköping har det varit viktigt för oss från första början att även tänka på resten av samhället och de grupper som lider och kämpar enormt. Kan vi tillsammans fylla Östgötaporten kommer det vara en betydande intäkt för IFK Norrköping som precis som övriga världen har det tufft nu, säger Robin Bornehav.

Sprid ordet med #ståuppförnorrköping och sprid bilderna som vi publicerar på alla sociala plattformar. Du kan också ladda ned en virtuell biljett du kan sprida i sociala medier – klicka HÄR.

Hur många biljetter köper du?

Swishnummer: 123 26 24 815.

*Oavsett hur många gånger du swishar hamnar varje unikt namn på tröjan en (1) gång. Om du swishar och vill att något annat namn än det som är kopplat till swishnumret ska vara med på tröjan, till exempel om du vill swisha till en släkting eller vän, kan du skriva det i meddelanderaden.

Annonser