IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

9 december, 2020

Information om årskort 2020

Sedan en tid tillbaka är det möjligt att avstå kompensation för sitt årskort, och nu öppnar vi upp för ytterligare två alternativ för dig som ännu inte gjort ditt val. Från den 19 november och framåt kan du begära återbetalning för ditt årskort eller flytta årskortet från 2020 till 2021.

Det har under denna speciella säsong gjorts stora insatser med syfte att stå upp för Norrköping. Vi har välkomnat många nya medlemmar, gensvaret på vår kampanj med stödbiljetter var enormt och det är mängder av er som köpt souvenirer på webben och i vår butik. När vi gick ut med möjligheten att avstå kompensation för sitt årskort slöt många upp även där. Ett stort och hjärtligt tack för det!

Självklart är förutsättningarna för att kunna avstå kompensation helt individuella och vi har full respekt för alla som inte har den möjligheten, men för de som väljer att avstå har vi satt ihop ett paket för att visa vår tacksamhet.

Väljer du att avstå kompensation har du först och främst förtur på din plats nästa säsong, du får en speciellt framtagen halsduk som visar att du står upp för Norrköping och en Kamratstjärna att fästa på ditt årskort. Kamratstjärnan ger dig rabatter i alla IFK Norrköpings verksamheter året ut: du får 15% rabatt på alla souvenirer i vår butik och på vårt kansli, du får köpa lunch i vår restaurang för 65 kronor istället för ordinarie pris 95 kronor och dessutom får du 50% rabatt på medlemskap light på IFK Performance Center.

Flytta eller få pengarna tillbaka för ditt årskort

Nu öppnar vi upp för ytterligare två alternativ för dig som ännu inte gjort ditt val. Det innebär att du som årskortsinnehavare har möjlighet att antingen flytta ditt befintliga årskort till säsongen 2021 eller begära pengarna tillbaka.

Självklart hoppas vi på att säsongen 2021 kunna välkomna publiken tillbaka till våra läktare och att du ska få användning för ditt årskort. Flyttar du ditt årskort till nästa säsong så får du helt enkelt ett nytt årskort med samma plats som är giltigt 2021 istället för 2020.

Väljer du att ansöka om återbetalning så innebär det att din plats släpps upp för andra och du får pengarna för årskortet insatt på ditt konto snarast möjligt.

Oavsett ditt val så är vi oerhört tacksamma för all stöttning föreningen fått under denna svåra säsong och tillsammans ska vi ta oss igenom pandemin. Om du behöver hjälp kan du kontakta kansliet på 011-21 55 00 eller besöka vårt kansli samt vår butik på stan.

Väl mött 2021!

Klicka här för att avstå kompensation.
Klicka här för att flytta ditt årskort till 2021.
Klicka här för att begära pengarna tillbaka för årskortet 2020.

Annonser