Alltid en del av IFK Norrköping

Information om årskort

Kamrater,

Det har under denna speciella säsong gjorts stora insatser med syfte att stå upp för Norrköping. Vi har välkomnat många nya medlemmar, gensvaret på vår kampanj med stödbiljetter var enormt och det är mängder av er som köpt souvenirer på webben och i vår butik.

Ett stort och hjärtligt tack för det!

Pandemin har slagit hårt mot idrotten. IFK Norrköping står sig relativt starkt, men även vi tappar såklart stora intäkter.

Det är många supportrar, medlemmar och årskortsinnehavare som kontaktat föreningen med önskemål om att kunna bidra på flera sätt och därför öppnar vi nu upp möjligheten för alla årskortsinnehavare att avstå kompensation för missade matcher.

Självklart är förutsättningarna för att kunna göra det helt individuella och vi har full respekt för alla som inte har den möjligheten, men för de som väljer att avstå har vi satt ihop ett paket för att visa vår tacksamhet.

Väljer du att avstå kompensation för missade matcher så har du först och främst förtur på din plats till nästa säsong, och skulle det bli aktuellt att släppa in publik senare under denna säsong har du självklart samma möjligheter som alla andra årskortsinnehavare att gå på match.

Utöver detta får du även en speciellt framtagen halsduk som visar att du står upp för Norrköping och en Kamratstjärna att fästa på ditt årskort. Kamratstjärnan på årskortet ger dig rabatter i alla IFK Norrköpings verksamheter året ut: du får 15% rabatt på alla souvenirer i vår butik och på vårt kansli, du får köpa lunch i vår restaurang för 65 kronor istället för ordinarie pris 95 kronor och dessutom får du 50% rabatt på medlemskap light på IFK Performance Center.

  • Förtur på din plats till nästa säsong
  • En speciellt framtagen halsduk
  • En Kamratstjärna att fästa på ditt årskort
  • 15% rabatt på alla souvenirer i butiken
  • Lunch för 65 kr (ordinarie pris 95 kr)
  • 50% rabatt på Medlemskap Light på IFK Performance Center

Det är vårt sätt att tacka dig som har möjlighet att stå upp för Norrköping lite extra i denna svåra tid. Har du inte den möjligheten så kommer det att gå att ansöka ersättning för missade matcher när säsongen är färdigspelad och mer information om det kommer längre fram.

Tillsammans är vi Norrköping!

Fyll i dina uppgifter och skicka in så godkänner du att inte kräva någon återbetalning för Årskortet 2020.

Annonser