Återbetalning av årskort

Återbetalning av årskort

Under perioden 19-30 november kan du som årskortsinnehavare ansöka om att få pengarna tillbaka. 

Sedan en tid tillbaka är det möjligt att skänka årskortet, och nu öppnar vi upp för ytterligare två alternativ för dig med årskort 2020. Det innebär att du som årskortsinnehavare har möjlighet att antingen flytta ditt befintliga årskort till säsongen 2021 eller begära pengarna tillbaka. 

Självklart hoppas vi att säsongen 2021 kunna välkomna publiken tillbaka till våra läktare och att du ska få användning för ditt årskort. Flyttar du ditt årskort till nästa säsong så får du helt enkelt ett nytt årskort på samma plats som är giltigt 2021 istället för 2020. 

Väljer du att ansöka om att få pengarna tillbaka för ditt årskort innebär det att din plats släpps upp för andra och att du får pengarna för årskortet insatt på ditt konto snarast möjligt. 

Vi är oerhört tacksamma för all stöttning föreningen fått under denna svåra säsong och tillsammans ska vi ta oss igenom denna pandemi.

Klicka på knapparna här nedan om du istället vill skänka ditt årskort eller flytta årskortet från 2020 till 2021. I båda fallen behåller du din plats på läktaren 2021.

Fyll i dina uppgifter och skicka in för återbetalning av Årskort 2020.

 Observera: Om du har köpt fler än ett årskort måste du fylla i formuläret för varje enskilt kort. Det unika numret på årskortet hittar du under streckkoden.

Annonser