IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

9 april, 2020

Bli medlem och ta del av erbjudanden från våra partners

Nu finns exklusiva erbjudanden, både till företag och privatpersoner, på vår Partnerportal. “Vi vill att våra supportrar och partners kommer närmre varandra”, säger marknadschef Robin Bornehav.

Erbjudandena mot privatpersoner är exklusiva för IFK Norrköpings medlemmar och årskortsinnehavare, och redan nu finns några erbjudanden på Partnerportalen. Listan med erbjudanden kommer kontinuerligt att fyllas på.

– Vi vill att våra supportrar och partners kommer närmre varandra. IFK Norrköping ska vara utöver fotbollen en plattform  för alla. I vår miljö ska man som privatperson och företagare ha chansen att göra affärer och lära känna de som stöttar IFK Norrköping. Med partnerportalen öppnar vi upp en digital värld för att detta ska kunna genomföras, säger Robin Bornehav.

Håll utkik på Partnerportalen så du inte missar något erbjudande som passar dig. Klicka HÄR för att komma till Partnerportalen.

Är du företagare och partner till IFK Norrköping och vill ha med ditt erbjudande på Partnerportalen? Kontakta vår marknadsavdelning så får du hjälp – klicka HÄR.

IFK Norrköping driver nu en kampanj för att få fler medlemmar till föreningen. Läs mer om det HÄR.

Annonser