IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

2 april, 2020

Siktet inställt på 1 000 nya medlemmar i IFK Norrköping

Nu kraftsamlar IFK Norrköping för att innan nästa fredag nå 1000 nya medlemmar. ”Vi hoppas att de som har IFK Norrköping närmast hjärtat och inte redan är medlemmar kan tänka sig att bli det”, säger marknadschef Robin Bornehav.

Under de senaste veckorna har IFK Norrköping fått fantastisk respons på de kampanjer och erbjudanden vi tagit fram.

– Tack vare er, våra supportrar, har mängder av matlådor levererats till vårdpersonalen på Vrinnevisjukhuset, pengar har swishats in för att stötta oss och många har köpt souvenirer och medlemskap. Vi är väldigt tacksamma för stöttningen vi fått, säger Robin Bornehav.

Under de senaste tre åren har medlemsantalet växt för varje år. Nu kraftsamlar vi för att nå 1 000 nya medlemmar i IFK Norrköping innan nästa fredag.

– Med tanke på hur många som följer IFK Norrköping borde vi kunna ha fler medlemmar. Vi hoppas att de som har IFK Norrköping närmast hjärtat och inte redan är medlemmar kan tänka sig att bli det.

Medlemmar har alltid 15% rabatt souvenirer i kansliet, medlemskap i vårt gym IFK Performance Center och lunchkort i vår restaurang på Östgötaporten.

Under kommande vecka kommer vi att publicera erbjudanden från IFK Norrköpings partners, erbjudanden som är exklusiva för IFK Norrköpings medlemmar och årskortsinnehavare.

Samtidigt siktar IFK Norrköpings officiella supporterförening Peking Fanz på att bli fler medlemmar.

– För IFK Norrköping är den levande läktarkulturen och stämningen på vår arena ovärderlig. Peking Fanz är motorn i den positiva läktarkulturen som hela tiden utvecklas och med en starkare supporterförening följer ett starkare IFK Norrköping. Därför öppnar vi nu tillsammans upp möjligheten att teckna medlemskap både i IFK Norrköping och Peking Fanz, säger klubbdirektör Jens Magnusson.

Vi vill bli fler – hoppas du vill bli en del av världens vackraste förening.

Tillsammans är vi IFK Norrköping!

Vill du bli medlem? Klicka HÄR.

Annonser