Köp årskort

känslorna upplevs bäst på plats - säkra ditt årskort

IFK Norrköping fyller 125 år och det vill vi fira med er supportrar. Vi vill ha publikfester under hela säsongen och på Curva Nordahl kostar årskortet 1295 kronor. I år kan du också köpa årskort på sittplats för 1 897 kronor till herrarnas matcher. Boka plats idag på sektion E eller K (sittplats 1897) för och få upp till 1 598 kronor i rabatt. Om du köper säsongskort till de allsvenska matcherna kan du också köpa säsongskort till damernas matcher i Elitettan för 200 kronor (ordinarie pris 600 kronor). Dessutom får du som köper säsongskort ett presentkort på 100 kronor som går att hämta i IFK-butiken i Linden köpcentrum. 

 Klicka här för att komma till biljettsidan! 

I säsongskortet till herrarnas matcher ingår:

  • 15 allsvenska matcher.
  • Inträde till alla träningssmatcher på hemmaplan.
  • Inträde till Svenska Cupens gruppspel.
 

Säsongskorten för både Elitettan och Allsvenskan säljs genom ifknorrkoping.ebiljett.nu och även till säsongen 2022 kommer du som medlem och årskortsinnehavare komma åt dina kort via vår samarbetsapp Cardskipper. Om du föredrar ett fysiskt säsongskort väljer du till det som ett tillägg i din årskortsbeställning. De fysiska säsongskorten skickas ut löpande och blir också synliga i Cardskipper löpande. Det kan dock ta några veckor om du säkrade ditt säsongskort efter januari månad – så ha tålamod. 

När du köper ett säsongskort till herrarnas matcher så kan du också lägga till ett säsongskort till damernas matcher för 200 kronor (ordinarie pris 600 kronor) samt bli medlem. Vi föredrar dock att du registrerar dig som medlem direkt via Cardskipper, även om du inte använder appen, för att du då blir direkt inlagt i medlemsregistret utan behov av någon handpåläggning av föreningen. Klicka här för att bli medlem i IFK Norrköping. 

 

SÅ FÖRLÄNGER DU DITT SÄSONGSKORT

Du som vill ha samma plats på arenan som tidigare år loggar in på ditt konto på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Därefter klickar du på fliken “konto” och sedan “mitt konto”. På ditt konto radas dina årskort från tidigare säsonger upp. På fliken för årskortet för säsongen 2021 finns en knapp att klicka på där det står “förläng”. Klicka där och följ sedan stegen som efterföljer för att få tillgång till samma plats som du haft tidigare. Efter den 16:e februari 2022 är inte platserna låsta längre utan finns till försäljning för allmänheten. 

Vi ses på arenan 2022. Framåt, kamrater!