IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

17 november, 2022

Information om säsongskort och medlemskap hos IFK Norrköping 2023

Den 1 december klockan 13:00 öppnar vi upp för dig som har säsongskort herr att förnya ditt kort till 2023. Du som ser till att bli medlem i IFK Norrköping innan den 30 november klockan 14:00 erhåller också 10 procent rabatt på ditt kortköp – detta gäller även för dig som inte var innehavare 2022. Samtidigt, den 1 december, öppnar vi upp den allmänna säsongskortsförsäljningen till damernas matcher.

Efter ett händelserik 2022 står det klart att både vårt dam- och herrlag spelar i Sveriges hösta serie 2023. Nu kan vi också informera om förlängningar och köp av säsongskort/medlemskap till säsongen 2023.

Förlängning av säsongskort herr 

Från den 1 december till den 8 januari har du som säsongskortsinnehavare 2022 möjlighet att förlänga ditt säsongskort till 2023. Du som vill ha samma plats på arenan som tidigare år loggar in på ditt konto på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Därefter klickar du på fliken “konto” och sedan “mitt konto”. På ditt konto radas dina kort från tidigare säsonger upp. På fliken för säsongskort 2022 finns en knapp att klicka på där det står “förläng”. Klicka där och följ sedan stegen som efterföljer för att få tillgång till samma plats som du haft tidigare.

Bli medlem 2023 och få 10 procent rabatt på ditt säsongskort

Om du blir medlem i IFK Norrköping innan den 30/11 klockan 14:00 erhåller man en personlig kod som ger tillgång till 10% rabatt på säsongskort för både herr och dam. Detta erbjudande gäller endast för de som blir medlemmar under denna period. Den 1 december får du som tecknat medlemsskap inom tidsperioden information på mejl om hur du får tillgång till rabattkoden. Medlem i IFK Norrköping blir du via Cardskipper. Klicka här för att registrera dig.

Du som redan är medlem ska ha fått en påminnelse om förnyelse av medlemskap via appen. 

Säsongskort som julklapp/present 

Julen närmar sig och vad vore inte ett bättre julklappstips än ett säsongskort från IFK Norrköping till dina nära och kära. Från och med 1 december har du möjlighet att köpa presentkort för ett säsongskort via https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/ som du själv skriver ut. Du som har köpt ett presentkort för säsongskort har möjlighet att hämta en presentbox gratis hos IFK-butiken i Linden Köpcentrum där du också får en liten IFK-produkt på köpet. Öppettiderna hittar du genom att klicka här. Visa upp ditt kvitto för köpet i kassan. Vi har också möjlighet att skicka en presentbox till dig som bor i en annan stad. Mejla biljett@ifknorrkoping.se så hjälper vi dig.

Behöver du hjälp med ditt säsongskortsköp? 

Om du behöver hjälp med ditt köp av säsongskort eller registreringen av medlemskap välkomnar vi dig till kansliet på Ektorpsgatan 1. Öppettiderna till kansliet hittar du genom att klicka här. Observera att det är billigare att teckna ditt säsongskort själv via webben.

Cardskipper – även 2023

Likt tidigare kommer du ha tillgång till ditt säsongskort och medlemskort digitalt via Cardskipper. Mer information om vår användning av Cardskipper hittar du genom att klicka här. 

För dig som fortsatt vill ha ett fysiskt säsongskort finns den valmöjligheten att göra i samband med ditt köp. Medlemskorten kommer dock endast finnas digitalt i år. IFK Norrköping jobbar mot att bli helt digitala på sikt och vill minska på platsförbrukningen som de fysiska korten innebär. Vi rekommenderar er därför att avstå plastkorten om ni har möjlighet till det. 

Viktiga datum att komma ihåg för dig som vill köpa säsongskort/bli medlem: 

30 november: 

  • Du som ser till att bli medlem i IFK Norrköping innan den 30 november klockan 14:00 erhåller 10 procent rabatt på ditt säsongskortsköp.

1 december:

  • Släpp av förnyelse av säsongskort för herr klockan 13.00.
  • Allmänt släpp för dam klockan 13.00.
  • Öppnar upp möjligheten att köpa presentkort till säsongskort.

8 januari:

  • Förnyelsen för säsongskort herr stänger.

9-15 januari:

  • Denna vecka finns det möjlighet för säsongskortsinnehavare att byta platser vid behöv och lösa eventuella problem.

16 januari:

  • Allmänt släpp av säsongskort herr klockan 13.00.

Annonser