IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

18 augusti, 2023

Victor Gustavsson ny SLO

Victor Gustavsson som varit SLO på deltid sedan säsongen 2022 går nu in i IFK Norrköping på heltid som SLO och drifttekniker.

Många av er känner säkert igen Victor Gustavsson som på deltid arbetat som SLO på hemma- och bortamatcher de senaste två säsongerna. Från den 18 september kommer Victor att börja jobba på heltid för IFK Norrköping som SLO och drifttekniker på arenan.

Gustavsson har bakgrund som supporter till IFK och har bl.a. varit medlem i Pekings Tifogrupp – en fördel i SLO-uppdraget sedan han började på deltid förra året.

  • Jag kom in som matchdags-SLO inför förra säsongen och har arbetat tillsammans med Fredrik Nilsson och Andreas Sasstamoinen som har lärt mig jättemycket. Jag är otroligt stolt och laddad att få börja jobba för föreningen på heltid, Andreas och jag kommer fortsätta att jobba hårt för att ytterligare stärka SLO-funktionen i Sveriges finaste förening.

Arenaansvarig Erik Grundtman om Victor:

  • Victors yrkesmässiga bakgrund passar bra för oss som jobbar med arenadriften. IFK Norrköping har ju som bekant flera lokaler och anläggningar som kräver mycket skötsel och underhåll. Flera av oss känner ju Victor sedan tidigare, och vi är glada att han valt att börja jobba hos oss.

Evenemangsansvarig Fredrik Nilsson om Victor:

  • Att få in en ny SLO som ersätter min tidigare funktion har varit en prioriterad fråga för föreningen och jag är mycket glad över att det blir just Victor. Victor har sedan tidigare jobbat som SLO på matchdagar och kan både föreningen och uppdraget sedan tidigare vilket gör att startsträckan blir kort och vi vet att han kommer att göra ett väldigt bra jobb.

 

IFK Norrköping hälsar Victor varmt välkommen till IFK Norrköping på heltid.

Annonser