IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

25 april, 2022

Tony Martinsson blir tillförordnad sportchef för IFK Norrköping

IFK Norrköpings akademichef Tony Martinsson blir tillförordnad sportchef samtidigt som arbetet med en permanent lösning fortgår.

Den nuvarande akademichefen Tony Martinsson kliver in som tillförordnad sportchef under tiden IFK Norrköping fortsätter med rekryteringen av en permanent lösning till posten. Martinsson har gedigen erfarenhet av fotbollsutveckling på alla nivåer och stärker upp den operativa organisationen.

  • I rekryteringen av den här typen av tjänster så har personerna med rätt kompetens oftast redan en anställning. På grund av detta, och med ett sommarfönster som snart öppnar, behöver vi en operativ sportchef på plats. Hur organisationen ska se ut kring sporten får vi återkomma till. Men vi kommer fortsätta att jobba med en aktiv sportgrupp som huvudsakligen består av den sportsliga ledningen tillsammans med personer från styrelsen, säger klubbdirektören Michael Sturehed.

Tony Martinsson själv känner sig inspirerad inför uppgiften och ser fram emot att jobba med IFK:s elitverksamhet på seniorsidan.

  • Det ska bli roligt att återigen komma närmare seniorverksamheten och jag är säker på att vi kan skapa en stabilitet tillsammans tills en permanent lösning är på plats, säger Martinsson.

Annonser