IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

2 april, 2023

Publikinformation: Premiären mot IK Sirius

Klockan 15:00 inleds äntligen Allsvenskan 2023 för kamraterna. IFK Norrköping premiärspelar idag mot IK Sirius på Platinumcars Arena. Nedan följer praktisk information för dig som ska gå på matchen. Framåt, kamrater!

BILJETTER

Årskort för 2023 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna utanför kansliet som öppnar klockan 13:30 eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidig. Biljettlucka 4A tar emot och vaktar väskor och annat som inte får tas med in på arenan, det kostar 30kr – och vi tar emot Swish.

För er som ska stå på Curva Nordahl blir det extra viktigt att idag komma i god tid till arenan– då det planeras ett TIFO – så, kom i god tid och lyssna noga på instruktionerna från TIFO-gruppen.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MATCHTORGET

Nytt för i år är Matchtorget, som i samband med varje match kommer att öppna upp på Ektorpsgatan utanför kansliet. Här kommer det bland annat finnas livemusik och lekar – för att på bästa sätt tillsammans ladda upp inför matchen. Alla supportrar, i alla åldrar, är välkomna för att tillsammans ladda upp inför våra hemmamatcher på bästa sätt.

Vid 13:00 drar uppladdningen igång. Terrassen på västra läktaren öppnar samtidigt, och kommer i samband med dagens match att grilla hamburgare och servera öl, och även annan dryck. 

MAT & DRYCK

Båda barerna på Curva Nordahl och på östra läktaren är öppna, och öppnar idag 13:00. I och med dagens match kommer både Fenix- och Curvanbaren att sända damernas match borta mot IFK Kalmar – läs mer här. Observera att det krävs en giltig matchbiljett för inträde. 

Kioskerna är öppna på alla läktare och det finns souvenirer att köpa i varje kiosk.

Bakom Curva Nordahl finns en kiosk som utöver korvar med röror också erbjuder folköl. Även barerna Sport- och Supporterbaren är öppna idag, och öppnar 90 minuter innan avspark. 

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett. Boka din plats här

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är öppen och nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja. När IFK Norrköping idag premiärspelar i Allsvenskan är det Kojo Peprah Oppong och Totte Nymans tröjor som står på spel. 

Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Helgens matchvara är en sweatshirt prydd i texten “Peking”. Den kostar för tillfället 399:- (ordinarie pris 499:-) och finns att köpa på ifkshop.se, på arenan, och i vår butik hos Linden Köpcentrum.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen mellan 12-14– välkommen dit! Det går även att köpa matchbiljetter i butiken.

IFK Norrköping – IK Sirius 2/4 15:00 Allsvenskan, Platinumcars Arena, Discovery+ 

Annonser