IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

4 december, 2021

Publikinformation inför IFK Norrköping-IFK Göteborg

Klockan 15:00 sker avsparken på Platinumcars Arena när IFK Norrköping gästas av IFK Göteborg. Här följer publikinformation inför drabbningen.
Se till att vara med och stötta laget i säsongens sista match. Klicka här för att komma till biljettsidan!

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Entréerna på Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Via vår nya digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare eller redan har ett fysiskt årskort kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här. 

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK

Barerna vid Curva Nordahl och Östra läktaren kommer att vara öppna. Även den ny hamburgarservering bakom Curva Nordahl kommer att vara öppen. Kiosker är öppna med sedvanligt sortiment.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för allmänheten. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas via Swish.

SOUVENIRER

Souvenirvagnar kommer att vara öppna inför och under matchen. IFK-butiken i Linden köpcentrum har öppet måndag-fredag 11-18, lördag 12-16 och söndag 12-15 (till och med den 23/12). ifkshop.se är alltid öppet.

Dagens matchvara är T-shirts från Nike för 50:-. Säljs endast på arenan.

HALVA POTTEN

Köp Halva Potten-lotter av våra ambulerande försäljare. Halva potten går till en ensam vinnare och andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson. Allt överskott tillfaller IFK Norrköpings ungdomsverksamhet.

MUSIKHJÄLPEN 2021

I årets upplaga av Musikhjälpen är buren i Norrköping och såklart är IFK Norrköping med och bidrar för en värld utan barnarbete. Den 17:e december kommer spelare från våra A-lag gå in i buren. Mer information kommer inom en snar framtid. Redan nu är bössan öppen. Klicka här för att komma till bössan. 

IFK kommer att bidra med två officiella tävlingar genom Musikhjälpen och en av dem är redan ute. Klicka här för att vara med och tävla om att få vara en IFK-spelare för en dag. 

SKÄNK KLÄDER TILL STADSMISSIONEN

IFK Norrköping fortsätter med initiativet Stjärnblå Jul i samarbete med våra huvudpartners Holmen och Lundbergs Fastigheter. Tillsammans vill vi förgylla julen för barn och familjer i Norrköping som lever i ekonomisk utsatthet genom att hjälpa Stadsmissionens med sitt arbete. I en del av initiativet har Stadsmissionen ställt ut klädcontainrar vid mast 1 och 2 utanför Platinumcars Arena där allmänheten kan skänka kläder till Stadsmissionens Second Hand.

I år har IFK Norrköping tre olika paket i ifkshop.se för 100, 300 respektive 500 kronor. Dessa är märkta med ”Stjärnblå Jul” där du som handlat kommer få hem paketen till dig själv innan jul och där överskottet för varje sålt paket går till Stadsmissionens arbete. Vill du bidra direkt till Stadsmissionen i Norrköpings arbete kan du swisha valfritt belopp till 900 69 25, märk gåvan med ”Stjärnblå Jul” – 400 kronor räcker till exempel till en matkasse för en barnfamilj.

Annonser