IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

22 november, 2021

Publikinformation inför IFK Norrköping-Djurgårdens IF

Klockan 19:00 sker avsparken på Platinumcars Arena när IFK Norrköping gästas av Djurgårdens IF. Här följer publikinformation inför drabbningen.

Se till att vara med och stötta laget till tre poäng på plats. Just nu är 10 700 biljetter sålda – klicka här för att komma till biljettsidan!

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Entréerna på Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett direkt i vändkorset vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Via vår nya digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare eller redan har ett fysiskt årskort kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här. 

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

HOSPITALITY

Barerna vid Curva Nordahl och Östra läktaren kommer att vara öppna. Även den ny hamburgarservering bakom Curva Nordahl kommer att vara öppen. Alla på VM-läktaren är välkomna till baren på fjärde våningen. Kiosker är öppna med sedvanligt sortiment.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för gästande lags supportrar. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas via Swish.

SOUVENIRER

Souvenirvagnar kommer att vara öppna inför och under matchen. Även butiken i Linden Köpcentrum (öppen 11-18) och ifkshop.se.

Dagens matchvara är en hoodie, barn/vuxen – 499:-/699:- 

HALVA POTTEN

Köp Halva Potten-lotter av våra ambulerande försäljare. Halva potten går till en ensam vinnare och andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson. Allt överskott tillfaller IFK Norrköpings ungdomsverksamhet.

UTMANA VÅRT E-SPORTLAG I FIFA22

Vår huvudpartner Lundbergs Fastigheter är matchvärd och under dagen händer en hel del på stan i IFK-butiken i Linden Köpcentrum. Mellan klockan 11-18 är butiken öppet och mellan 16-18 kan du utmana vårt e-sportlag på Fifa22 och samtidigt vara med om en utlottning av ett eget Fifa22-spel.

SKÄNK KLÄDER TILL STADSMISSIONEN

IFK Norrköping fortsätter med initiativet Stjärnblå Jul i samarbete med våra huvudpartners Holmen och Lundbergs Fastigheter. Tillsammans vill vi förgylla julen för barn och familjer i Norrköping som lever i ekonomisk utsatthet genom att hjälpa Stadsmissionens med sitt arbete. I en del av initiativet har Stadsmissionen ställt ut klädcontainrar vid mast 1 och 2 utanför Platinumcars Arena där allmänheten kan skänka kläder till Stadsmissionens Second Hand.

I år har IFK Norrköping tre olika paket i ifkshop.se för 100, 300 respektive 500 kronor. Dessa är märkta med ”Stjärnblå Jul” där du som handlat kommer få hem paketen till dig själv innan jul och där överskottet för varje sålt paket går till Stadsmissionens arbete. Vill du bidra direkt till Stadsmissionen i Norrköpings arbete kan du swisha valfritt belopp till 900 69 25, märk gåvan med ”Stjärnblå Jul” – 400 kronor räcker till exempel till en matkasse för en barnfamilj.

COVID-19

Trots att restriktionerna släppt är inte pandemin över. Tänk därför på att:

  • Inte gå på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk.
  • I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
  • Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
  • Följ och respektera de avspärrningar som finns i arenan.
  • Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
  • Hosta eller nys i armvecket.

ÖVRIG INFORMATION

  • Ryggsäckar och andra större väskor får inte tas in på arenan. Handväskor och mindre väskor får medtas. IFK Norrköping har ingen möjlighet att förvara väskan åt dig om den är för stor att ta in på arenan.
  • Förtäring får inte tas med in på arenan. Kioskerna är öppna med sedvanligt sortiment.
  • Icke ihopfällbara paraplyer får inte tas in på arenan.
  • Har du frågor? Kontakta info@ifknorrkoping.se.

Foto: Bildyrån/Peter Holgersson

Annonser