IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

18 juli, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot Saint Patrick´s

Det är två är sedan sist. Imorgon spelar IFK Norrköping Europa League-kval på Nya Parken igen.

Biljetter
Det är drygt 5000 biljetter sålda till matchen.
Tänk på att inga årskort gäller till i Europaspelet utan alla besökare måste köpa biljett.

Köp matchbiljetter här: https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Tickets/Choose/186?S=0

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad samt hos Direkten Söder Tull.

 

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 18.30 och vi uppmanar folk att komma i god tid.
Supportrar som ser matchen från Curva Nordahl uppmanas att komma i extra god tid och lyssna på tifogruppens instruktioner. Notera att entrén till  Curva Nordahl sker vid sektion N och O, vi uppmanar er även att komma i extra god tid.

Alla åskådare på alla läktare visiteras under matcher i Europa League. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget. IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Östgötaporten är en helt rökfri arena. Sedan den 1 juli är det förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna.

 

Hospitality
Restaurangen på våning 4 erbjuder en fantastisk grillbuffé inspirerad av Östergötland för endast 179 kronor. På buffén serveras korv från Eklunds chark, gårdsgris från Östergötland, kycklingfilé med persilja och citron, ugnsrostad östgötapotatis med färsk timjan och flingsalt, Tzatsiki med Brinks gurka, BBQ-sås och kryddsmör Café de Paris.

Efter att du valt din biljett till matchen kan du lägga till en restaurangbiljett här. https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Tickets/Choose/186?S=0
Det går också bra att boka direkt hos restaurangen på 011-215516 eller via mail till kicki.stenback@ifknorrkoping.se
Restaurangen öppnar klockan 18.30

Nedanför Curva Nordahl (torget mellan Sektion O och ”Berget”) dukar vi upp ordentligt inför matchen. På denna stora serveringsyta hittar du både mat och dryck samt kan handla souvenirer från vår Europa-kollektion. Den perfekta uppladdningen för att sjunga i 90 minuter.

IFK Terrassen håller öppet både inför och under matchen och öppnar klockan 18.00.
Från klockan 18.00 fram till avspark sker entré från Ektorpsgatan och strax innan avspark öppnas det upp från den Västra läktaren.
På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Supporterbaren (Östra läktaren) öppnar klockan 18.30 när entréerna öppnar.

 

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

 

Matchprogram
Till den här matchen släpps ett tryckt program på fyra sidor som du hittar gratis i våra souvenirvagnar. Det kommer även finnas tillgängligt i digital form. Länken hittar du på hemsidan.

 

Europa League – kvalomgång 1
IFK Norrköping–Saint Patrick´s
Nya Parken
Torsdagen den 18/7 klockan 20.00

Annonser