IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

19 maj, 2019

Publikinformation inför hemmamatchen mot GIF Sundsvall

På måndag spelar IFK Norrköping sin sista hemmamatch för vårsäsongen. Nedan följer praktisk information till dig som hejar fram IFK till nya poäng på Östgötaporten.

I halvtid av matchen kommer föreningen att hylla och dela ut en ny utmärkelse till alla spelare som gjort 200 Allsvenska matcher för IFK Norrköping.
Läs mer om detta här och se till att vara på plats och hylla våra hjältar!

Inför matchen kommer även Alexander Fransson att uppmärksammas efter att i torsdags ha spelat sin hundrade Allsvenska match för IFK Norrköping.

Biljetter
Det är cirka 7500 biljetter sålda till matchen.

Köp matchbiljetter här.

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11.00 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad samt hos Direkten Söder Tull.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 17.45 och vi uppmanar folk att komma i god tid.

Då Östgötaporten är en rökfri arena kommer rökrutor att byggas upp utanför entréerna när matchen startat. Rökning på läktaren är ej tillåten.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget.

IFK Norrköping arbetar med noggranna visitationer enligt väl fungerande rutiner från tidigare år.

Hospitality
Restaurangen erbjuder en tvårätters buffé med säsongens tillbehör, sallad och bröd. Mer information och platsbokning hittar du längst ner på den här sidan.

IFK Terrassen håller öppet både inför och under matchen och öppnar klockan 17.45. På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Sportbaren (för Curva Nordahl) öppnar klockan 17.45 när entréerna öppnar.
Supporterbaren (Östra läktaren) är abonnerad till klockan 18.30 och vi rekommenderar istället ett besök på Foodcourten inför matchen.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnat innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Matchens vara
Till måndagens match släpper vi två stycken nya, broderade IFK-kepsar tillverkade av Nike. Dessa finns till försäljning i vår butik och i souvenirvagnarna runt arenan. Kepsarna kostar 249 kr/st.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för alla. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Den tryckta varianten på fyra sidor hittar du gratis i våra souvenirvagnar.
Måndagens matchvärd är Carlsberg.

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor. Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 10
IFK Norrköping–GIF Sundsvall
Östgötaporten
Måndagen den 20/5 klockan 19.00

Annonser