IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

2 april, 2022

Publikinformation: IFK Norrköping – Varbergs BoIS

Varmt välkomna till premiären på Platinumcars Arena när IFK Norrköping gästas av Varbergs BoIS söndagen den 3/4. Avsparken sker klockan 17.30. Nedan följer information för dig som ska vara på plats. Framåt, kamrater!

BILJETTER

Årskort för 2022 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna som öppnar 14:00 utanför kansliet eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Säsongskortsköp hanteras inte på plats under matchdag.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare eller redan har ett fysiskt årskort kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK 

Terrassen på västra läktaren och foodcourten i entré 2 är öppen denna match med nytt matsortiment. Båda barerna på Curva Nordahl och på östra läktaren är öppna och även där finns ett nytt matsortiment. Kioskerna är öppna på alla läktare och nytt för i år är att det finns souvenirer att köpa i varje kiosk.  En nyhet i kioskerna denna match är “godiströjan” – en godispåse som är fylld med choklad från marabou som ser ut som en IFK-tröja. Dessa kostar 69 kronor och de första 20 på arenan som köper en godiströja får den signerad.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för allmänheten. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som du som besökare betalar via swish.

SOUVENIRER

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren) och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen lördag och söndag 12-15 under premiärhelgen – välkommen dit!

UTHÄMTNING AV BORTAKORTET 2022 

Har du köpt ett Bortakort för 2022 så finns det att hämta ut i souvenirbutiken precis innanför entré 1 före matchen och i halvtid. Kan du inte hämta kort på plats så postas det till dig på måndag.

Annonser