IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

26 april, 2024

Publikinformation: IFK Norrköping – Trelleborgs FF

På lördag klockan 15:00 spelar vi hemmamatch i OBOS Damallsvenskan igen. IFK Norrköping får besök av Trelleborgs FF på PlatinumCars Arena. Nedan följer information för dig som ska gå på matchen.

BILJETTER och ENTRÈER
Entrén öppnar 60 minuter innan match, ingång via Entré 1 och 4. Säsongskort dam, kombokort och matchbiljett gäller. Har du årskort, kombokort och matchbiljett får du fritt välja om du vill stå på Curvan eller sitta på Västra läktaren. – klicka här för att komma till biljettsidan, besök Holmenhallen (öppet mellan 13.00-15.00) i samband med matchdagen eller sväng förbi våra biljettluckor.

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan.

Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande barn sitta i knät på betalande).

RESTAURANGEN
Öppnar 60 min innan matchstart. Svenska Kyrkan grillar burgare utanför Terrassen. Curvabaren serverar pizza. Ansiktsmålning finns vid entré 1.

Du vet väl att alla oavsett vart på arenan man sitter kan äta i vår fina restaurang? Boka din plats här.
Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 60 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

SÄKERHETSINFORMATION
Sedan slutet av förra året råder väskförbud vid offentliga tillställningar. Enligt Polismyndigheten innebär det att inga väskor är tillåtna på arenorna i Allsvenskan, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för personer med barn som har behov av skötväska.
Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida – klicka här. 

Av säkerhetsskäl kommer bilvägen på Ektorpsgatan att ha begränsad framkomlighet.

PlatinumCars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar.

PARKERING
Parkeringen på Södra planen är öppen och nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via Swish.

IFK Norrköping – Trelleborgs FF 27/4 15:00, OBOS Damallsvenskan, PlatinumCars Arena, Viaplay

Annonser