IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

16 juli, 2022

Publikinformation: IFK Norrköping – Malmö FF

Idag är det äntligen dags för hemmamatch igen! IFK Norrköping tar idag emot Malmö FF på Platinumcars Arena, här finns samlad information till dig som ska gå på dagens match. Avspark 15:00, vi ses där – glöm inte att klä dig i vitt!

BILJETTER

Årskort för 2022 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna utanför kansliet eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Säsongskortsköp hanteras inte på plats under matchdag.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare, eller redan har ett fysiskt årskort, kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK 

Terrassen på västra läktaren och foodcourten i entré 2 är öppen denna match med nytt matsortiment. Båda barerna på Curva Nordahl och på östra läktaren är öppna och även där finns ett nytt sortiment. Vi observerar att all dryck kommer hällas i plastglas i serveringarna vid Curva Nordahl. Därmed ber vi er ha översyn med att det kan ta lite längre tid vid servering. Kioskerna är öppna på alla läktare och nytt för i år är att det finns souvenirer att köpa i varje kiosk.

Bakom Curva Nordahl finns en ny kiosk som bland annat erbjuder större korvar med röror och folköl.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är öppen för allmänheten. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som du som besökare betalar via swish.

SOUVENIRER

Idag kör vi vita väggen – klä dig i vitt! I butiken (öppen 10-13) i Linden köpcentrum, på ifkshop.se och på arenan finns en ny T-shirt med “Ett liv ett lag” för 199:-. Perfekt för dagens match!

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen mellan 10-13 – välkommen dit! Nu går det även att köpa matchbiljetter i butiken.

VINN CHRISTOFFER NYMANS SIGNERADE SKOR! 

Rejmes utmanar dig på en tävling! Gissa hur många fotbollar som finns i bilen utanför kansliet, den som lyckas bäst vinner ett par Adidas-skor signerade av kapten Totte Nyman.

STÖD BARNCANCERFONDEN I SAMBAND MED DAGENS MATCH

I samband med dagens match har Rejmes skänkt sitt matchvärdskap till Barncancerfonden. Som besökare kommer det finnas möjlighet att köpa “Bu cancer”-armband i arenans samtliga kiosker. Dessa armband pärlas av drabbade familjer lokalt i Östergötland och Kalmar. Man betalar dessa armband genom att skänka en gåva på 100:- till Barncancerfonden Östra, pengarna går oavkortat till den lokala föreningen. Vi har som mål att försöka hjälpa föreningen att sälja 1000 armband.

Foto: Bildbyrån

 

IFK Norrköping–Malmö FF: 16/7 klockan 15.00, Allsvenskan, Platinumcars Arena, Discovery+.

Matchvärd: Barncancerfonden. Rejmes har skänkt sitt matchvärdskap till Barncancerfonden, och på lördag har man som besökare möjlighet att köpa “Bu cancer”-armband i arenans samtliga kiosker (och i butiken i Linden köpcentrum). Dessa armband pärlas av drabbade familjer lokalt i Östergötland och Kalmar. Man betalar dessa armband genom att skänka en gåva på 100:- till Barncancerfonden Östra och pengarna går oavkortat till den lokala föreningen. Vi har satt ett mål att försöka hjälpa föreningen att sälja 1000 armband. Hjälp oss hjälpa Barncancerfonden! 

  • Köp biljetter eller årskort till matchen genom att klicka här. 
  • Mot Malmö kör vi vita väggen – klä dig i vitt! I shopen finns en ny “Ett liv ett lag”-t-shirt för 199 kronor – klicka här för att komma till ifkshop.se. 
  • IFK-butiken i Linden köpcentrum är öppen på lördag från 10-13, därefter kan du köpa souvenirer på arenan som öppnar 13.30. En nyhet är att du nu även kan köpa lösbiljetter på plats i butiken. Välkomna dit!
  • Få höjdpunkten serverad i mobilen redan innan måljublet lagt sig – skaffa Highlights Plus!  Med Highlights Plus kan du följa alla IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan direkt i vår app.
  • Om du inte kan vara på plats sänds matchen och Allsvenskan 2022 på discovery+ –  använder du dig av den unika länken nedan när du tecknar abonnemang får IFK Norrköping en del av intäkten. Notera att paketet där man kan se allt från Allsvenskan & Superettan har bytt namn till Sport Premium. Månadspriset är 349kr/månad. Klicka här för att teckna abonnemang hos discovery+ och samtidigt stötta IFK Norrköping. 

Annonser