IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

17 september, 2022

Publikinformation: IFK Norrköping – Kalmar FF

Match igen på Platinumcars Arena när IFK Norrköping välkomnar Kalmar FF. Nedan följer praktisk information till dig som ska gå på matchen. Avspark 15:00 – vi ses på arenan!

BILJETTER

Årskort för 2022 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna utanför kansliet som öppnar klockan 11:00 eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Säsongskortsköp hanteras inte på plats under matchdag.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidig. 

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare, eller redan har ett fysiskt årskort, kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK 

Terrassen på västra läktaren och foodcourten i entré 2 är öppen denna match. Här serveras det bratwurst – både med jalapeno och ostsmak, samt mer “traditionell” vanlig bratwurst. Till det kan man beställa röror, surkål, eller rostad lök. Terassen och foodcourten innehar fullständiga rättigheter och serverar öl och vin – det finns även alkoholfri öl till den som önskar det.

Båda barerna på Curva Nordahl och på östra läktaren är öppna. Vi observerar att all dryck kommer hällas i plastglas i serveringarna vid Curva Nordahl. Därmed ber vi er ha översyn med att det kan ta lite längre tid vid servering. Kioskerna är öppna på alla läktare och det finns souvenirer att köpa i varje kiosk.

Bakom Curva Nordahl finns en kiosk som utöver korvar med röror också erbjuder folköl. I barerna Sport- och Supporterbaren erbjuds tacopaj, och för den som önskar även en vegetarisk paj.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett. I restaurangen varierar menyn från match till match – i samband med dagens match serveras Wallenbergare med gräddsås, syrade rotsaker & lingon.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är öppen. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via swish.

SOUVENIRER

Dagens matchvara är en IFK-mössa en mössa beklädd med IFK:s logga och texten “Peking” på. Den kostar för tillfället 249:- (ordinarie pris 299:-) och finns att köpa på ifkshop.se, på arenan, och i vår butik i Lindens Köpcentrum.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen mellan 12-15– välkommen dit! Nu går det även att köpa matchbiljetter i butiken.

IFK Norrköping –Kalmar FF: 17/9 klockan 15.00, Allsvenskan, Platinumcars Arena, Discovery+.

  • Få höjdpunkten serverad i mobilen redan innan måljublet lagt sig – skaffa Highlights Plus!  Med Highlights Plus kan du följa alla IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan direkt i vår app.
  • Om du inte kan vara på plats sänds matchen och Allsvenskan 2022 på discovery+ –  använder du dig av den unika länken nedan när du tecknar abonnemang får IFK Norrköping en del av intäkten. Notera att paketet där man kan se allt från Allsvenskan & Superettan har bytt namn till Sport Premium. Månadspriset är 349kr/månad. Klicka här för att teckna abonnemang hos discovery+ och samtidigt stötta IFK Norrköping
  • Ladda ner appen IFK Norrköping Live och samla alla nyheter kring IFK på en och samma plats. Appen finns tillgänglig i Appstore och GooglePlay.
  • Matchvärd: Independent Buisness Group 

Annonser