IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

16 april, 2023

Publikinformation: IFK Norrköping – IFK Värnamo

Idag är det dags för säsongens första kamratmöte på Platinumcars Arena. Nedan finns sammanställd information för dig som ska på matchen. Avspark 15:00 – vi ses där!

BILJETTER

Årskort för 2023 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna utanför kansliet som öppnar klockan 13:30 eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidig. Effektförvaring finns i biljettlucka 4a och  kostar 50kr – vi tar emot Swish.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MATCHTORGET

Söndagen den 16 april är det framför allt barnen kommer få stå i centrum. Två timmar innan matchen öppnar matchtorget utanför arenan där det bland annat kommer finnas speedshooting, en sarg uppställd för att spela spontanfotboll, och ansiktsmålning – med mera.

På terassen grillar Svenska Kyrkan hamburgare och för att höja upp stämningen lite extra finns en trubadur på plats. Ballonger och festligheter kommer sätta lite extra guldkant på matchinramningen för alla IFK-barn.

Vid 13:00 drar uppladdningen igång. Terrassen på västra läktaren öppnar samtidigt.

MAT & DRYCK

Båda barerna på Curva Nordahl och på östra läktaren är öppna, och öppnar idag 13:00.

Kioskerna är öppna på alla läktare och det finns souvenirer att köpa i varje kiosk.

Bakom Curva Nordahl finns en kiosk som utöver korvar med röror också erbjuder folköl. Även barerna Sport- och Supporterbaren är öppna idag, och öppnar 90 minuter innan avspark.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett. Boka din plats här. För dig som vill göra en dubbel – se herrarnas match på plats samt damernas match på tv – finns möjlighet till att göra det i restaurangen och företagsbaren. Läs mer här.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är öppen och nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja. I samband med dagens kamratmöte lottas Oscar Janssons och Maic Semas matchtröjor ut.

Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Idag är det 20 procent rabatt på hela barnsortimentet (gäller för ordinarie pris) – detta gäller på arenan, i butiken och på ifkshop.se under hela matchdagen.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen mellan 12-14– välkommen dit! Det går även att köpa matchbiljetter i butiken.

IFK Norrköping-IFK Värnamo: Allsvenskan omgång 3, söndag 16 april klockan 15.00, Platinumcars Arena. 

 

Annonser