IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

29 maj, 2022

Publikinformation: IFK Norrköping-IF Elfsborg

Idag firar föreningen 125 år och i eftermiddag spelar herrarna hemma mot Elfsborg. Här finns information till dig som ska på matchen, och se till att komma i god tid!

BILJETTER

Årskort för 2022 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna som öppnar 11:00 utanför kansliet eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Säsongskortsköp hanteras inte på plats under matchdag.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 120 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Ha din biljett redo för smidig inpassering!

Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare eller redan har ett fysiskt årskort kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK 

Terrassen på västra läktaren och foodcourten i entré 2 är öppen denna match. Båda barerna på Curva Nordahl och på Östra läktaren är öppna och även där finns ett nytt sortiment. Kioskerna är öppna på alla läktare och nytt för i år är att det finns souvenirer att köpa i varje kiosk.

Bakom Curva Nordahl finns en ny kiosk som bland annat erbjuder större korvar med röror och folköl.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 120 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för allmänheten. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som du som besökare betalar via swish.

SOUVENIRER

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker.

ÖVRIGT 

Under matchen kommer IFK Norrköping uppmärksamma damernas framfart i Elitettan och akademin med spelare och ledare på plats. Under dagen är många IFK-legendarer på plats och delger sina bästa IFK-minnen.

TIFO – KOM I TID! 

PTG, Pekings Tifogrupp, uppmanar alla som ska på matchen att komma i god tid, gärna runt 14.00.

  • Alla på Curva Nordahl ska ha både en flagga och ett ark med samma färg i handen.
  • Flytta ej runt flaggor och ark.
  • Arken ska hållas upp under Ett liv ett lag, dvs inga flaggor eller halsdukar.
  • På order från Tifogruppen ska arken ned och flaggor viftas med till matchstart.
  • Hjälp varandra på Curvan! Se till att ni står bredvid folk med samma färg på flaggor och ark.

 

IFK Norrköping–IF Elfsborg: 29/5 klockan 15.00, Allsvenskan, Platinumcars Arena, Discovery+.

  • Köp biljetter eller årskort till matchen genom att klicka här.
  • Få höjdpunkten serverad i mobilen redan innan måljublet lagt sig – skaffa Highlights Plus!  Med Highlights Plus kan du följa alla IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan direkt i vår app.
  • Om du inte kan vara på plats sänds matchen och Allsvenskan 2022 på discovery+ –  använder du dig av den unika länken nedan när du tecknar abonnemang får IFK Norrköping en del av intäkten. Notera att paketet där man kan se allt från Allsvenskan & Superettan har bytt namn till Sport Premium. Månadspriset är 349kr/månad. Klicka här för att teckna abonnemang hos discovery+ och samtidigt stötta IFK Norrköping. 

Annonser