IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

24 april, 2024

Publikinformation: IFK Norrköping – IF Elfsborg

På torsdag klockan 19:00 spelas årets tredje hemmamatch. IFK Norrköping får besök av IF Elfsborg på PlatinumCars Arena – och vi uppmärksammar Arnór Traustassons 100 allsvenska matcher för föreningen. Nedan följer information för dig som ska gå på matchen.

BILJETTER och ENTRÈER
Säsongskort och matchbiljett gäller – klicka här för att komma till biljettsidan, besök Holmenhallen i samband med matchdagen (Öppet från 17:00) eller sväng förbi våra biljettluckor.
Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan.
Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande barn sitta i knät på betalande).

OBS! För er som ska stå på Curva Nordahl blir det extra viktigt att idag komma i god tid till arenan– då det planeras ett TIFO – så, kom i god tid och lyssna noga på instruktionerna från TIFO-gruppen.

SÄKERHETSINFORMATION
Sedan slutet av förra året råder väskförbud vid offentliga tillställningar. Enligt Polismyndigheten innebär det att inga väskor är tillåtna på arenorna i Allsvenskan, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för personer med barn som har behov av skötväska.
Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida – 
klicka här. 

Av säkerhetsskäl kommer bilvägen på Ektorpsgatan att ha begränsad framkomlighet.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK
Nu startar vi uteserveringen! Öltält, kebab och god stämning från 17.30 vid entré 1. Och du vet väl att alla oavsett vart på arenan man sitter kan äta i vår fina restaurang? Boka din plats här. Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

Missa inte att Mårten Mellberg intervjuar före detta storspelaren Peter Lönn i Fenixbaren klockan 18.15 på Östra läktaren.

På västra “VM” läktaren:
Bar 1897 har öppet för alla. Här serveras denna match korvbuffé för 179 kr inklusive en öl, alt alkoholfritt givetvis. Tre sorters korv från Wadstens chark och tillbehör på buffé!

Restaurang Zamora är vår matchrestaurang med buffémat på våning 3. Nytt för i år är att vi också säljer kycklingkorv i kiosk 7. Du hittar in till restaurangen via Entré 6. Utanför entré 1 erbjuds även falafel och kebab – Kebab och öl erbjuds för 179kr på uteserveringen vid entré 1.

Vid Curva Nordahl: Ladda upp inför matchen i Curvabaren. Fint erbjudande öl och hamburgare/pizza för 149 kronor.

På Östra läktaren hittar du:
Foodcourten med pizza och kryddiga korvar, öl, vin och mer. I Fenixbaren serveras burgare och öl för 149kr. Kycklingkorv säljs i kiosk 4.

MATCHTORGET
Vi fortsätter med det uppskattade Matchtorget, som i samband med varje match har öppet 90 minuter innan avspark på Ektorpsgatan utanför entré 4A – aktiviteter anordnas även vid Östra läktaren. Här kommer det bland annat finnas ansiktsmålning och skottborg – för att på bästa sätt tillsammans ladda upp inför matchen. Alla supportrar, i alla åldrar, är välkomna för att tillsammans ladda upp inför våra hemmamatcher på bästa sätt.  Vid 17:30 drar uppladdningen igång.

Terrassen på västra läktaren öppnar samtidigt och här serveras pizza, öl och förstås även annan dryck. Svenska Kyrkan finns vid Familjeläktaren och erbjuder grillade hamburgare.

PARKERING
Parkeringen på Södra planen är öppen och nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via Swish.

SOUVENIRER
Matchens vara är “Bortatröjan 2024”. Den finns att köpa på ifkshop.se, i City och på arenan.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Den nya matchtröjan finns i Holmenhallen, Souvenirshopen på entré 1 och butiken i city.

IFK Norrköping – IF Elfsborg 25/4 19:00, Allsvenskan, PlatinumCars Arena, Discovery+ 

Annonser