IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

4 maj, 2023

Publikinformation: IFK Norrköping – Hammarby IF

Ikväll kommer Hammarby och gästar Platinumcars Arena. Nedan finns nödvändig information sammanställd för dig som ska på matchen. Vi ses väl ikväll?

BILJETTER

Årskort för 2023 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna utanför kansliet som öppnar klockan 16:00 eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu.

Kansliet är idag stängt – biljettköp hänvisas till biljettluckorna, eller hemsidan.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt. Effektförvaring finns i biljettlucka 4a och  kostar 50kr – vi tar emot Swish.

Samtliga entréer är bemannade med full styrka för att underlätta insläppet för alla åskadare. Det kommer att vara mycket folk på arenan – se till att kom i god tid.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MATCHTORGET

Matchtorget är redo för topp uppladdning kl 17:00 med speedshooting och Yoump som kommer finnas på plats med extra studslekar. Matchtorget hittar ni utanför kansliet.

Därtill finns en sarg uppställd för spontanfotboll och även ansiktsmålning för de som önskar. Det kommer att finnas en souvenirshop öppen – som idag kommer att sälja en Peking- t-shirt för barn till et rabatterat pris på 50kr.

Vid 17:00 drar uppladdningen igång. Terrassen på västra läktaren öppnar samtidigt.

MAT & DRYCK

Båda barerna på Curva Nordahl och på östra läktaren är öppna, och öppnar idag 17:30.

Kioskerna är öppna på alla läktare och det finns souvenirer att köpa i varje kiosk.

Bakom Curva Nordahl finns en kiosk som utöver korvar med röror också erbjuder folköl. Även barerna Sport- och Supporterbaren är öppna idag, och öppnar 90 minuter innan avspark.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen från 17:30. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett. Det kommer att vara mycket folk – se till att kom i god tid.

För dig som vill göra en dubbel – se herrarnas match på plats samt damernas match på tv – finns möjlighet till att göra det i restaurangen på våning 3 och i Curvabaren.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är reserverad för gästande lags supportrar. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som du som bortasupporter betalar via swish.

MATCHVÄRD

För andra året i rad skänker Rejmes, i samarbete med IFK Norrköping, sitt matchvärdskap till Barncancerfonden. Tillsammans samlar vi in pengar och belyser arbetet som Barncancerfonden gör för barn och familjer som drabbas.

 Swisha 15 kr (eller valfritt belopp) till Barncancerfonden för de 15% av barnen som inte överlever sin cancerdiagnos. Swish: 90 20 900

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja. I samband med dagens match lottas Arnor Sigurdsson och Niklas Gunnarsson matchtröjor ut.

Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Idag är samtliga IFK-halsdukar rabatterade till ett pris på 199:- (ordinarie pris 249:-) – detta gäller på arenan, i butiken och på ifkshop.se under hela matchdagen.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen mellan 11-17– välkommen dit! Det går även att köpa matchbiljetter i butiken.

IFK Norrköping-Hammarby IF: Allsvenskan omgång 6, torsdag 4 maj klockan 19.00, Platinumcars Arena. 

 

Annonser