IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

22 mars, 2024

Publikinformation: Gefle IF – IFK Norrköping

På lördag den 23:e klockan 14.00 är det sista träningsmatchen för herrarna innan den Allsvenska premiären på Platinumcars Arena! Nedan finns samlad information för dig som ska på matchen.

Biljetter

Säsongskort och matchbiljett gäller – klicka här för att komma till biljettsidan eller besök Holmenhallen i samband med matchdagen. Öppet från 13.00.

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studehttp://ifknorrkoping.ebiljett.nu/nter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan.

Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande person sitta i knät på betalande).

Entréer
Ingång till läktaren endast via VM-läktaren – vid Entré 4. Arenan öppnar 60 minuter innan avspark.

Mat & match
I våran fina restaurang har på våning 4 serveras kycklinggryta bourguignon med rostad potatis, citronaioli och baconströssel. Serveras med sallad, smör & bröd.
Du köper din matplats som en biljett, även matgäster behöver en matchbiljett.
Restaurangen har fullständiga rättigheter och ni köper dryck på plats. Du hittar restaurangen vid Entré 1.

Även kiosken vid VM-läktaren erbjuder varm mat och dryck.

Souvenirer 

Souvenirer och biljetter finns att köpa i Holmenhallen från 13.00. Här kan du även få hjälp med att köpa biljetter och säsongskort.

Säkerhetsinformation: Väskförbud
Sedan slutet av förra året råder väskförbud vid offentliga tillställningar. Enligt Polismyndigheten innebär det att inga väskor är tillåtna på arenorna i Allsvenskan, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för personer med barn som har behov av skötväska.

Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida – klicka här. 

Varmt välkommen till Platinumcars Arena! 

Annonser