IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

23 april, 2023

Publikinformation: IFK Norrköping – Djurgårdens IF

Äntligen hemmamatch på Platinumcars Arena. Idag gästar Djurgårdens IF i OBOS Damallsvenskan. Nedan följer information för dig som ska gå på matchen – avspark 13:00, vi ses på arenan!

BILJETTER

Säsongskort dam 2023 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna utanför kansliet som öppnar klockan 12:00 eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 60 minuter innan matchstart. Du som besökare hänvisas idag till entré 1. Vi uppmanar dig att ha din biljett redo för att göra inpasseringen smidig.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Klicka här och läs mer.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MATCHTORGET

Matchtorget öppnar vid 12:00 och erbjuder idag speedshooting, ansiktsmålning, och mycket annat. Du hittar matchtorget utanför entré 1. Välkomna!

MAT & DRYCK

Curvabaren öppnar 12:00 och serverar idag högrevsburgare med öl/vin eller alkoholfria alternativ för 149kr. Huvudtränare Tor-Arne Fredheim dyker upp i Curva-baren för ett uppsnack 12:40.

Svenska Kyrkan kommer att grilla hamburgare på Östra läktaren.

Restaurangen öppnar 12:00. Här erbjuds biffstek med chili, lime, vitlök, färsk lök och soja serveras tillsammans med bulgurssallad, grönsaker och ingefärsmajonäs till ett pris på 175:- för vuxna respektive 75:- för barn. Boka ditt bord här!

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är öppen och nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

I samband med varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja. Idag är det Wilma Leidhammars och Viktoria Vebers tröjor som lottas ut – läs mer och delta här!

SOUVENIRER

Bortatröjan 2023 är här! Läs mer om den här – och se till att stötta lagen i rätt färger hela säsongen. Samtliga matchtröjor och andra souvenirer i IFKs färger finns på ifkshop.se.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren).

IFK Norrköping – Djurgårdens IF: OBOS Damallsvenskan omgång 4,  13.00 23/4, Platinumcars Arena, Viaplay.

  • Innehavare av säsongskort herr har fått erbjudande om biljetter till reducerat pris för denna match – se mail och cardskipper.
  • Djurgårdens supportrar hänvisas till sektion O.
  • Kiosker med sedvanligt sortiment står öppna vid Curva Nordahl och Östra läktaren.
  • Matchbollen levereras av LA Jour & Säkerhet.

Annonser