IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

20 april, 2022

Publikinformation: IFK Norrköping-BK Häcken

Varmt välkomna till Platinumcars Arena ikväll där IFK Norrköping möter BK Häcken i omgång fyra av Allsvenskan 2022. Matchen startar 19.00 – här följer information till dig som ska gå på matchen.

BILJETTER

Årskort för 2022 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna som öppnar 16:00 utanför kansliet eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Säsongskortsköp hanteras inte på plats under matchdag.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare eller redan har ett fysiskt årskort kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK 

Terrassen på västra läktaren och foodcourten i entré 2 är öppen denna match med nytt matsortiment. Båda barerna på Curva Nordahl och på östra läktaren är öppna och även där finns ett nytt matsortiment. Kioskerna är öppna på alla läktare och nytt för i år är att det finns souvenirer att köpa i varje kiosk. En nyhet i kioskerna är “godiströjan” – en godispåse som är fylld med choklad från marabou som ser ut som en IFK-tröja. Dessa kostar 69 kronor och de första 20 på arenan som köper en godiströja får den signerad.

Bakom Curva Nordahl finns en ny kiosk som bland annat erbjuder stor korv med röror och folköl.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för allmänheten. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som du som besökare betalar via swish.

SOUVENIRER

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen mellan 11-17 – välkommen dit!

 

IFK Norrköping–BK Häcken: 20/4 klockan 19.00, Allsvenskan, Platinumcars Arena, Discovery+.

  • Köp biljetter eller årskort till matchen genom att klicka här.
  • Få höjdpunkten serverad i mobilen redan innan måljublet lagt sig – skaffa Highlights Plus!  Med Highlights Plus kan du följa alla IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan direkt i vår app.
  • Om du inte kan vara på plats sänds matchen och Allsvenskan 2022 på discovery+ –  använder du dig av den unika länken nedan när du tecknar abonnemang får IFK Norrköping en del av intäkten. Notera att paketet där man kan se allt från Allsvenskan & Superettan har bytt namn till Sport Premium. Månadspriset är 349kr/månad. Klicka här för att teckna abonnemang hos discovery+ och samtidigt stötta IFK Norrköping. 
  • Sveriges första autonoma drönarflygning mellan flyghuvudstaden Linköping och fotbolls- och entreprenörsstaden Norrköping genomförs i oktober 2022 av matchvärdarna Independent Business Group tillsammans med LFV och LiU, den större drönaren kommer att transportera 10 kg gods över en distans på 50 km. Klicka här för att läsa mer!

Annonser