IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

21 augusti, 2022

Publikinformation: IFK Norrköping-AIK

Välkommen på fotbollsfest på Platinumcars Arena när IFK Norrköping gästas av AIK. Nedan följer praktisk information till dig som ska gå på matchen. Avspark 17:30 – vi ses på arenan!

BILJETTER

Årskort för 2022 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna utanför kansliet som öppnar klockan 12:00 eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Säsongskortsköp hanteras inte på plats under matchdag.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt. Det kommer komma mycket folk – så se till att komma i god tid till arenan.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare, eller redan har ett fysiskt årskort, kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK 

Terrassen på västra läktaren och foodcourten i entré 2 är öppen denna match med nytt matsortiment. Båda barerna på Curva Nordahl och på östra läktaren är öppna och även där finns ett nytt sortiment. Vi observerar att all dryck kommer hällas i plastglas i serveringarna vid Curva Nordahl. Därmed ber vi er ha översyn med att det kan ta lite längre tid vid servering. Kioskerna är öppna på alla läktare och nytt för i år är att det finns souvenirer att köpa i varje kiosk.

Bakom Curva Nordahl finns en ny kiosk som bland annat erbjuder större korvar med röror och folköl.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är reserverad för gästande lags supportrar. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som du som bortasupporter betalar via swish.

SOUVENIRER

Dagens matchvara är en bucket hat – ett liv ett lag. Den kostar 129:- och finns att köpa på ifkshop.se, på arenan och i vår butik hos Linden Köpcentrum.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen mellan 12-15 – välkommen dit! Nu går det även att köpa matchbiljetter i butiken.

IFK Norrköping – AIK: 21/8 klockan 17.30, Allsvenskan, Platinumcars Arena, Discovery+.

Foto: Bildbyrån

Annonser