IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

20 augusti, 2023

Publikinformation: IFK Norrköping – AIK

Dags för Allsvensk hemmamatch igen! Nedan följer information till dig som ska på IFK Norrköping – AIK.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 100 minuter innan matchstart. Då arenan till stora delar är utsåld så uppmanar vi dig att komma i god tid. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt.

Biljettluckorna vid entré 4 öppnar 16:30.

Effektförvaring finns i biljettlucka 4a och kostar 50kr – vi tar emot Swish. IFK Norrköping ansvarar inte för förvarade värdesaker.

Samtliga entréer är bemannade med full styrka för att underlätta insläppet för alla åskådare.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MATCHTORGET 

Matchtorget är redo för uppladdning kl 17:00 med b.la. prickskytte och ansiktsmålning. Matchtorget hittar ni utanför västra läktaren på Ektorpsgatan.

SPELARSIGNERING

Bakom Familjeläktaren (hos Svenska Kyrkan) kommer spelare som inte är med i matchtruppen att signera autografer och ta selfies från 18:40 fram till matchstart.

MAT & DRYCK

Platinumcars Arenas serveringsställen är öppna från 17:30. Curvakiosken, Terrassen, Curvabaren, kiosk 3 och Fenixbaren serverar pizzaslice, vegetariskt alternativ finns. I Curvakiosken finns även alkoholfri öl.

Svenska Kyrkan grillar hamburgare bakom familjeläktaren, betala för hamburgaren i kiosk elva och visa ditt kvitto vid grillen.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen från 17:30. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

I restaurangen serveras det mixsallad med säsongens grönsaker & hembakad focaccia och svensk rapsgriskarré med gulbetor, haricots verts, silverlök & sidfläsk. Serveras med dragonmajonnäs & ugnsrostad potatis med citron samt färsk chili. Boka paket med match och match på biljettsidan. Om ni redan har biljett eller säsongskort bokar ni bord här.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är den här matchen avsedd för supportrar till AIK. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas med Swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja – den här gången är det Vito Hammershøy-Mistrati och Stephen Bolmas tröjor som står på spel. Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Matchen till ära finns det två stycken varor med nedsatt pris. Träningströja för 99kr hittar du bara på ifkshop.se och en vindjacka för 299kr säljs i Holmen-hallen och i souvenirbutiken vid entré 1.

IFK Norrköping – AIK: Allsvenskan omgång 20, måndag 21/8 klockan 19.10, Platinumcars Arena. 

 

Annonser