IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

18 september, 2023

Publikinformation: IFK-Mjällby

Ikväll klockan 19.00 är det äntligen dags för allsvensk hemmamatch igen. Nedan följer information till dig som ska på IFK Norrköping-Mjällby AIF på Platinumcars Arena.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt.

Biljettluckorna vid entré 4 öppnar 16:30.

Effektförvaring finns i biljettlucka 4a och kostar 50kr – vi tar emot Swish. IFK Norrköping ansvarar inte för förvarade värdesaker.

Samtliga entréer är bemannade med full styrka för att underlätta insläppet för alla åskådare.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

HOLMEN-HALLEN

Holmen-Hallen är öppen mellan 10-19 – hit är du välkommen med alla frågor gällande biljetter, eller liknande.

MATCHTORGET 

Matchtorget är redo för uppladdning kl 17:00 med b.la. prickskytte och ansiktsmålning. Matchtorget hittar ni utanför västra läktaren på Ektorpsgatan.

SPELARSIGNERING

Bakom Familjeläktaren (hos Svenska Kyrkan) kommer IFK-spelare att signera autografer och ta selfies från 18:30 till matchstart.

MAT & DRYCK

Platinumcars Arenas serveringsställen är öppna från 17:30. Curvakiosken, Terrassen, Curvabaren, kiosk 3 och Fenixbaren serverar pizzaslice, vegetariskt alternativ finns. I Curvakiosken finns även alkoholfri öl.

Svenska Kyrkan grillar hamburgare bakom familjeläktaren, betala för hamburgaren i kiosk elva och visa ditt kvitto vid grillen.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen från 17:30. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

I restaurangen serveras helstekt kalkonbröst med rosépepparsås & ugnsrostade rotsaker med timjan, tillsammans med mixsallad och hembakat bröd. Boka paket med match och match på biljettsidan. Om ni redan har biljett eller säsongskort bokar ni bord genom att ringa 011 21 55 12.

PARKERING

Parkeringen finns på Södra plan. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas med Swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja – den här gången är det Anton Erikssons och Fritiof Hellichius tröjor som står på spel. Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Holmen-hallen och  souvenirbutikerna vid entré 1 och 2 står öppet idag. Välkommen!

Matchens vara är en vit t-shirt med “IFK Norrköping” och “Peking” tryck på bröstet i blått. 149kr är priset denna match, ordinarie 199kr. T-shirten finns online på ifkshop.se, i Holmen-Hallen och vid Entré 1.

IFK Norrköping – Mjällby AIF: Allsvenskan omgång 23, måndag 18/9 klockan 19.00, Platinumcars Arena. 

Annonser