IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

29 oktober, 2023

Publikinformation: IFK – Malmö FF

Klockan 15.00 är det äntligen dags för allsvensk hemmamatch igen. Nedan följer information till dig som ska på IFK Norrköping-Malmö FF på Platinumcars Arena.
INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt.

Effektförvaring finns i biljettlucka 4a och kostar 50kr – vi tar emot Swish. IFK Norrköping ansvarar inte för förvarade värdesaker.

Samtliga entréer är bemannade med full styrka för att underlätta insläppet för alla åskådare.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

HOLMEN-HALLEN

Holmen-Hallen är öppen från 12.00. Hit är du välkommen med frågor gällande biljetter, eller för souvenirköp.

SPELARSIGNERING

Bakom Familjeläktaren (hos Svenska Kyrkan) kommer IFK-spelare att signera autografer och ta bilder från 30 minuter innan avspark.

MAT & DRYCK

Platinumcars Arenas serveringsställen är öppna från 16:00. Curvakiosken, Terrassen, Curvabaren, kiosk 3 och Fenixbaren serverar pizzaslice, vegetariskt alternativ finns. I Curvakiosken finns även alkoholfri öl.

Svenska Kyrkan grillar hamburgare bakom Familjeläktaren, betala för hamburgaren i kiosk elva och visa ditt kvitto vid grillen.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen från 13.30. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

Boka paket med match och match på biljettsidan. Om ni redan har biljett eller säsongskort bokar ni bord genom att ringa – 011 21 55 12.

PARKERING

Parkeringen finns på Södra plan. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas med Swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja – den här gången är det Kristoffer Khazenis och Jesper Tolinssons tröjor som står på spel. Klicka här för att tävla. 

SOUVENIRER

Holmen-hallen och  souvenirbutikerna vid entré 1 och 2 är öppna idag. Välkommen!

Matchens vara: Svart allvädersjacka nu till 20 % rabatt från fredag till söndag på webben och våra fysiska butiker.

IFK Norrköping – Malmö FF: Allsvenskan omgång 28, söndag 29 oktober klockan 15.00, Platinumcars Arena. 

Annonser