IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

30 september, 2023

Publikinformation: IFK – KFF

Matchdag på Platinumcars Arena! Nedan finns samlad information för dig som ska på matchen.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart, idag 16:00. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt.

Effektförvaring finns i biljettlucka 4a och kostar 50kr – vi tar emot Swish. IFK Norrköping ansvarar inte för förvarade värdesaker.

Samtliga entréer är bemannade med full styrka för att underlätta insläppet för alla åskådare.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

HOLMEN-HALLEN

Holmen-Hallen är öppet från 15:00 – matchstart. Hit är du välkommen med frågor gällande biljetter, eller för souvenirköp.

MATCHTORGET 

Matchtorget är redo för uppladdning kl 15:30 med b.la. prickskytte och ansiktsmålning. Matchtorget hittar ni utanför västra läktaren på Ektorpsgatan.

SPELARSIGNERING

Bakom Familjeläktaren (hos Svenska Kyrkan) kommer IFK-spelare att signera autografer och ta selfies från 17:00 till matchstart.

MAT & DRYCK

Platinumcars Arenas serveringsställen är öppna från 16:00. Curvakiosken, Terrassen, Curvabaren, kiosk 3 och Fenixbaren serverar pizzaslice, vegetariskt alternativ finns. I Curvakiosken finns även alkoholfri öl.

Svenska Kyrkan grillar hamburgare bakom familjeläktaren, betala för hamburgaren i kiosk elva och visa ditt kvitto vid grillen.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen från 16:00. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

Till matchen mot Kalmar serveras det ugnsbakad laxsida med fänkålsfrö, citron & dill samt rostad potatis, syrad pumpa, spenat & majonnäs smaksatt med apelsin & chili. Mixsallad & hembakat bröd. Boka paket med match och match på biljettsidan. Om ni redan har biljett eller säsongskort bokar ni bord genom att ringa – 011 21 55 12.

UTESERVERING

Från och med 15:30 finns det en uteservering öppen utanför Teknikhallen – välkomna för en perfekt uppladdning med fullständiga rättigheter och trubadur!

PARKERING

Parkeringen finns på Södra plan. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas med Swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja – den här gången är det Kevin Höög Janssons och Elin Landströms tröjor som står på spel. Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Holmen-hallen och  souvenirbutikerna vid entré 1 och 2 står öppet idag. Välkommen!

Matchens-vara är en IFK-Pläd beprydd med emblemet för 299:- – finns att köpa i samtliga IFK-butiker, och online. Det finns också ett erbjudande på 4-pack Espressomuggar som säljs för 249:-, erbjudandet gäller endast på ifkshop.se.

IFK Norrköping – Kalmar FF: Allsvenskan omgång 25, lördag 30/9 klockan 17.30, Platinumcars Arena. 

Annonser