IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

12 juni, 2023

Publikinformation: IFK-KDFF

Tillbaka på hemmaplan! IFK Norrköping tar emot Kristianstad DFF i den tolfte omgången av OBOS Damallsvenskan. Välkommen till Platinumcars Arena – här är publikinformationen.

BILJETTER

Säsongskort för 2023 gäller för entré. Biljetter finns att köpa i biljettluckorna – öppnar 17:00 – utanför kansliet eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu

Curva Nordahl och Östra läktaren är öppna.

Kansliet är stängt och nu finns vi istället tillgängliga för att hjälpa dig i Holmen-hallen (gamla tennishallen). Där har vi öppet från 10:00 till matchstart denna matchdag.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 60 minuter innan matchstart (18:00), allt insläpp sker vid entré 1. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt.

Effektförvaring finns i biljettlucka 4a och  kostar 50kr – vi tar emot Swish. IFK Norrköping ansvarar inte för förvarade värdesaker.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MATCHTORGET

Matchtorget är redo för uppladdning kl 18:00 med prickskytte och ansiktsmålning. Matchtorget hittar ni utanför Holmen-hallen.

MAT & DRYCK

Platinumcars Arenas serveringsställen är öppna från 18:00. Sportbaren är öppen och det serveras pizza slice, bland annat margherita och vesuvio. I Curvakiosken kommer det även finnas alkoholfri öl till sänkt pris.

Svenska Kyrkan grillar hamburgare på östra läktaren.

PARKERING

Parkering finns på Södra plan. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas med swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja. I samband med denna match lottas Ebba Handfast och Shannon Woeller ut.  Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Matchens vara är ett träningslinne från Adidas. Den kostar 199 kr och finns i Holmen-hallen och på ifkshop.se. Observera att butiken i Linden Köpcentrum är stängd under matchdagen.

IFK Norrköping – Kristianstad DFF: OBOS Damallsvenskan omgång 12, måndag 12/6 klockan 19:00, Platinumcars Arena, Viaplay & TV6

  • Stötta laget på plats, köp biljetter och årskort här.
  • Matchen visas på Viaplay och TV6.
  • Holmen-hallen står öppen från 10:00 fram till matchstart, där kan du köpa biljetter och merch.
  • Affären för souvenirer vid entré 1 är stängd men det går att köpa mindre souvenirer i de vanliga kioskerna.
  • Matchens vara är träningslinnet från Adidas som på matchdagen kostar 199kr istället för 299kr.
  • Vinn en matchanvänd tröja! Inför denna match kan du vinna Ebba Handfast eller Shannon Woellers tröja. Tävla här.
  • Åk kollektivt till IFK Norrköpings hemmamatcher – Res med Östgötatrafiken

Annonser