IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

1 februari, 2024

Publikinformation: IFK – IK Uppsala

Matchdag på Platinumcars Arena! Nedan finns samlad information för dig som ska på matchen.

SÄSONGSKORT

Kombokortet och säsongskort dam samt biljett ger dig tillgång till damlagets träningsmatcher på Platinumcars Arena. Köp biljetter eller säsongskort här – kombokortet ligger under “Allsvenskan Herr 2024”.

VÄSKFÖRBUD 

I enlighet med Polismyndighetens beslut så är väskor inte tillåtna på Platinumcars Arena och vi erbjuder ingen effektförvaring denna match. Väskor som krävs av medicinska skäl och skötväskor tillsammans med barn är undantagna och är därför tillåtna på arenan.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Entré 4b öppnar 30min innan match och det är bara västra läktaren som är öppen, med fri sittning.  Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som säsongskortsinnehavare få tillgång till ditt säsongskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK

Sedvanligt sortiment finns att köpa i kiosk 8.

PARKERING

Parkering finns på Södra plan, infart sker genom Ektorpsgatan.

SOUVENIRER

Begränsat souvenirutbud finns i kiosk 8. På ifkshop.se eller butiken på Olai kyrkogata 41 hittar ni ett större sortiment. Holmen-Hallen är stängd.

IFK Norrköping – IK Uppsala: Träningsmatch, lördag 3/2 klockan 14:30, Platinumcars Arena, Fotboll Play

Annonser