IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

10 november, 2023

Publikinformation: IFK-Hammarby IF

Matchdag på Platinumcars Arena! Nedan finns samlad information för dig som ska på matchen.

SÄSONGSKORT DAM –  MÅSTE VÄXLA UT BILJETT

För att säkerställa mängden publik på sektionerna så måste ägare av säsongskort till damernas matcher hämta ut biljetter till denna match. Säsongskorten ger inte tillträde till arenan, det gör biljetterna. Instruktioner har mailats ut och finns även på Cardskipper.

VÄSKFÖRBUD 

I enlighet med Polismyndighetens senaste beslut så är väskor inte tillåtna på Platinumcars Arena. Effektförvaringen som funnits tidigare, vid entré 4A, tillåts inte längre på grund av att det är en del av arenan och således av evenemanget. IFK Norrköping erbjuder istället effektförvaring i Holmen-hallen mot en avgift av 50:-. Uppmaning från IFK Norrköping är i första hand att man lämnar väskan hemma. Väskor som krävs av medicinska skäl och skötväskor tillsammans med barn är undantagna och är därför tillåtna på arenan.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Öppna entréer är 1 och 2 för hemmasupportrar samt 3 och 7 för bortasupportrar.

Platinumcars Arena öppnar 60 minuter innan matchstart, idag 13:00. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 1 som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

HOLMEN-HALLEN

Holmen-Hallen är öppet från 12:00 – 14:00. Hit är du välkommen med frågor gällande biljetter, eller för souvenirköp.

MAT & DRYCK

Restaurangen öppnar 12:30 – Det finns bara ett fåtal bord kvar, ring 011-215512 för att boka bord.

Platinumcars Arenas serveringsställen är öppna från 13:00. Curvabaren och Fenixbaren serverar pizzaslice, vegetariskt alternativ finns. Kioskerna bakom Curvan och östra läktaren har sedvanligt sortiment.

Svenska Kyrkan grillar hamburgare bakom östra läktaren och där går det även att få en ansiktsmålning.

PARKERING – BORTASUPPORTRAR

Parkering finns på Södra plan och är för denna match avsedd för bortasupportrar. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas med Swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja – den här gången är det Moutaz Neffatis och Freja Lindwalls tröjor som står på spel. Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Holmen-hallen står öppen mellan 12:00 till 14:00.

Matchens vara: Den vita matchtröjans replica i damstorlek – nu rabatterad till 600kr! Den finns att köpa fredag i butiken nere i City, i Holmen-Hallen inför match och vid entré 1 inne på arenan. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

IFK Norrköping – Hammarby IF: OBOS Damallsvenskan omgång 26, lördag 11/11 klockan 14.00, Platinumcars Arena, TV6 & Viaplay

 • Biljetter till matchen hittar du här.  Biljettluckorna bredvid entré 4A öppnar 12:00.
 • Matchen visas på TV6 och Viaplay.
 • Entré 1, 2, 3 & 7 öppnar 13:00 – Entré 1 och 2 är för hemmasupportrar, 3 och 7 är för bortasupportrar.
 • Restaurangen öppnar 12:30 – ett fåtal bord finns kvar ring 011-215512 för att boka bord.
 • Vinn en matchanvänd tröja! Inför denna match kan du vinna Moutaz Neffati eller Freja Lindwalls tröja. Tävla här.
 • Holmen-Hallen står öppen från 12:00 till 14:00. Här kan du köpa biljetter och souvenirer innan matchen.
 • Vid entré 1 sker souvenirförsäljning från att arenan öppnar till att andra halvlek startar.
 • Matchens vara: Den vita matchtröjans replica i damstorlek – nu rabatterad till 600kr! Den finns att köpa fredag i butiken nere i City, i Holmen-Hallen inför match och vid entré 1 inne på arenan fram till andra halvlek. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.
 • Curvabaren och Fenixbaren står öppen från 13:00 och där serveras olika typer av pizza slice, kiosker med sedvanligt sortiment står öppna bakom Curvan och östra läktaren.
 • Svenska kyrkan grillar hamburgare bakom östra läktaren där finns även ansiktsmålning.
 • Parkering på södra plan är upplåten till Hammarbys supportrar.
 • Åk kollektivt till IFK Norrköpings hemmamatcher – Res med Östgötatrafiken.

Annonser