IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

22 maj, 2023

Publikinformation: IFK – Elfsborg

Äntligen dags! Idag är det Elfsborg som gästar herrarna i omgång nio av allsvenskan. Här följer information till dig som ska gå på matchen.

BILJETTER

Säsongskort för 2023 gäller för entré. Biljetter finns att köpa i biljettluckorna utanför kansliet som öppnar klockan 17:30 eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 100 minuter innan matchstart (17.30). Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt. Effektförvaring finns i biljettlucka 4a och  kostar 50kr – vi tar emot Swish.

Samtliga entréer är bemannade med full styrka för att underlätta insläppet för alla åskådare.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MATCHTORGET

Matchtorget är redo för uppladdning kl 17:00 med speedshooting och Yoump som kommer finnas på plats med extra studslekar. Matchtorget hittar ni utanför kansliet.

Därtill finns en sarg uppställd för spontanfotboll och även ansiktsmålning för de som önskar.

Vid 17:00 drar uppladdningen igång. Terrassen på västra läktaren öppnar samtidigt.

MAT & DRYCK

Platinumcars Arenas serveringsställen är idag öppna från 17:30. Nytt från och med denna match är att Curvakiosken, Terrassen, Curvabaren och Fenixbaren serverar pizzaslice, vegetariskt alternativ finns. I Curvakiosken kommer det även finnas alkoholfri öl.

Svenska Kyrkan grillar idag hamburgare vid östra läktaren.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen från 17:30. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett. Boka din restaurangplats här!

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är reserverad för gästande lags supportrar. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som du som bortasupporter betalar via swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja. I samband med dagens match lottas Arnor Traustasons och Dilja Zomers matchtröjor ut.

Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Dagens matchvara är den Norrköpingsgula “Spårvagnshalsduken” som idag säljs till det rabatterade priset på 99:-.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen mellan 11-17– välkommen dit! Det går även att köpa matchbiljetter i butiken.

 

IFK Norrköping – IF Elfsborg: Allsvenskan omgång 9, måndag 22/5 klockan 19.10, Platinumcars Arena. 

Annonser