IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

3 september, 2023

Publikinformation: IFK – DIF

Matchdag på Platinumcars Arena! Vid 17:30 sparkas matchen mellan IFK Norrköping och Djurgården igång. Nedan följer värdefull information för dig som ska gå på match.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Då arenan till stora delar är utsåld så uppmanar vi dig att komma i god tid. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt.

Biljettluckorna vid entré 4 öppnar 15:00.

Effektförvaring finns i biljettlucka 4a och kostar 50kr – vi tar emot Swish. IFK Norrköping ansvarar inte för förvarade värdesaker.

Samtliga entréer är bemannade med full styrka för att underlätta insläppet för alla åskådare.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

HOLMEN-HALLEN

Holmen-Hallen är öppen mellan 15-17:30 – hit är du välkommen med alla frågor gällande biljetter, eller liknande.

UTESERVERING!

Från 15:30 står en uteservering öppen mellan Teknikhallen och Holmen-Hallen. Välkomna på uppladdning!

MATCHTORGET 

Matchtorget är redo för uppladdning kl 15:30 med b.la. prickskytte och ansiktsmålning. Matchtorget hittar ni utanför västra läktaren på Ektorpsgatan.

SPELARSIGNERING

Bakom Familjeläktaren (hos Svenska Kyrkan) kommer IFK-spelare från bägge lagen att signera autografer och ta selfies från 17:00 fram till matchstart.

MAT & DRYCK

Platinumcars Arenas serveringsställen är öppna från 16:00. Curvakiosken, Terrassen, Curvabaren, kiosk 3 och Fenixbaren serverar pizzaslice, vegetariskt alternativ finns. I Curvakiosken finns även alkoholfri öl.

Svenska Kyrkan grillar hamburgare bakom familjeläktaren, betala för hamburgaren i kiosk elva och visa ditt kvitto vid grillen.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen från 16:00. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

I restaurangen serveras det kalvfärsbiffar med svampsås, vaxbönor, morötter & syrad lök. Serveras med potatispuré & lingonsylt. Boka paket med match och match på biljettsidan. Om ni redan har biljett eller säsongskort bokar ni bord här.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är den här matchen avsedd för supportrar till Djurgården. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas med Swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja – den här gången är det Jesper Ceesay och Lovisa Gustafsson tröjor som står på spel. Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Holmen-hallen och  souvenirbutikerna vid entré 1 och 2 står öppet idag – Välkomna!

IFK Norrköping – Djurgården: Allsvenskan omgång 22, söndag 3/9 klockan 17.30, Platinumcars Arena. 

Annonser