IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

2 juni, 2023

Publikinformation: IFK-BP

Dags för den sista hemmamatchen innan uppehållet! Brommapojkarna gästar herrarna i omgång elva av allsvenskan – här följer information till dig som ska gå på matchen.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart (16.00). Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt.

Effektförvaring finns i biljettlucka 4a och  kostar 50kr – vi tar emot Swish. IFK Norrköping ansvarar inte för förvarade värdesaker.

Samtliga entréer är bemannade med full styrka för att underlätta insläppet för alla åskådare.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MATCHTORGET

Matchtorget är redo för uppladdning kl 16.00 med b.la. prickskytte och Yoump som kommer finnas på plats. Matchtorget hittar ni utanför kansliet.

Därtill finns en sarg uppställd för spontanfotboll och även ansiktsmålning för de som önskar.

Carlsberg finns på plats utanför Holmenhallen och serverar små prover på årets nyheter i dryck.

MAT & DRYCK

Platinumcars Arenas serveringsställen är öppna från 16:00. Curvakiosken, Terrassen, Curvabaren, kiosk 3 och Fenixbaren serverar pizzaslice, vegetariskt alternativ finns. I Curvakiosken kommer det även finnas alkoholfri öl till sänkt pris.

Svenska Kyrkan grillar hamburgare på terrassen.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen från 16:00. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett. Boka din restaurangplats här!

På lördag serveras sallad med svenska tomater, rödlök, oliver & basilika. Focaccia med rosmarin & flingsalt.

Helstekt karré av rapsgris, färsk lök, rabarber & ingefärschutney. Serveras med färskpotatis & äppeltzatziki.

PARKERING

Parkering finns på Södra plan. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som betalas med swish.

VINN EN MATCHTRÖJA

Inför varje hemmamatch har du chansen att vinna en matchanvänd spelartröja. I samband med denna match lottas Jacob Ortmarks och Yahya Kalley ut.  Läs mer och delta här.

SOUVENIRER

Matchens vara är en kylväska, som är en nyhet i sortimentet. Den kostar 249 kr och finns i Holmen-hallen, arenan och på ifkshop.se. Observera att butiken i Linden Köpcentrum är stängd under matchdagen.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker.

 

IFK Norrköping – Brommapojkarna: Allsvenskan omgång 11, lördag 3/6 klockan 17.30, Platinumcars Arena. 

Annonser