IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

5 september, 2022

Publikinformation: IFK Norrköping-Hammarby IF

Äntligen hemmamatch igen på Platinumcars Arena när IFK Norrköping välkomnar Hammarby IF. Nedan följer praktisk information till dig som ska gå på matchen. Avspark 19:10 – vi ses på arenan!

BILJETTER

Årskort för 2022 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna utanför kansliet som öppnar klockan 12:00 eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Säsongskortsköp hanteras inte på plats under matchdag.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 100 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidig. Biljettlucka 4A tar emot och vaktar väskor och annat som inte får tas med in på arenan, det kostar 30kr – och vi tar emot Swish. 

Det kommer komma mycket folk – så se till att komma i god tid till arenan. För er som ska stå på Curva Nordahl blir detta extra viktigt – då det planeras ett TIFO – så, kom i god tid och lyssna noga på instruktionerna från TIFO-gruppen. 

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare, eller redan har ett fysiskt årskort, kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK 

Terrassen på västra läktaren och foodcourten i entré 2 är öppen denna match med nytt matsortiment. Båda barerna på Curva Nordahl och på östra läktaren är öppna och även där finns ett nytt sortiment. Vi observerar att all dryck kommer hällas i plastglas i serveringarna vid Curva Nordahl. Därmed ber vi er ha översyn med att det kan ta lite längre tid vid servering. Kioskerna är öppna på alla läktare och nytt för i år är att det finns souvenirer att köpa i varje kiosk.

Bakom Curva Nordahl finns en ny kiosk som bland annat erbjuder större korvar med röror och folköl.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är reserverad för gästande lags supportrar. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som du som bortasupporter betalar via swish.

SOUVENIRER

Dagens matchvara är IFK-nallen – en nalle med IFK:s och Holmens logga över bröstet. Den kostar för tillfället 99:- (ordinarie pris 129:-) och finns att köpa på ifkshop.se, på arenan och i vår butik hos Linden Köpcentrum.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen mellan 11-18– välkommen dit! Nu går det även att köpa matchbiljetter i butiken.

IFK Norrköping –Hammarby: 5/9 klockan 19.10, Allsvenskan, Platinumcars Arena, Discovery+.

Annonser